Caz de COVID-19 la UTA! Amicalul de gală cu CFR Cluj, ca şi anulat

by Sorin Haut

Veste şoc la UTA, la orele amiezii! La doar două zile după începerea pregătirilor pentru Liga 1, coronavirusul loveşte şi „Bătrâna Doamnă”, ferită de astfel de probleme în play-off-ul din Liga 2. Utiştii au efectuat marţi o nouă serie de teste, iar astăzi au venit rezultatele. 27 dintre ele au sosit în această dimineață și au fost negative, iar restul de cinci era așteptate pentru orele amiezii. Din păcate, unul dintre ele a fost pozitiv și pentru UTA încep emoțiile legate de carantinare și eventuala sistare a antrenamentelor. Cert este că în aceste condiții, amicalul cu CFR Cluj, programat vineri seara, este ca și anulat. Din primele informaţii, fotbalistul testat pozitiv a acuzat simptome încă de zilele trecute și a fost din timp separat de grup.

Utiştii vor trebui să se retesteze după alte cinci zile, dar rămâne de văzut dacă se vor mai putea antrena. Totul depinde de Direcția de Sănătate Publică Arad, care ar putea începe o anchetă epidemiologică la UTA și în funcție de aceasta să dispună și alte măsuri stricte. Cazul de Covid-19 cade cum nu se poate mai prost la UTA, mai ales că până la reluarea Ligii 1 a rămas rămas ceva mai mult de o săptămână, echipa arădeană având nevoie ca de aer de antrenamente în această perioadă.

SARS-CoV-2 le cam dă însă planurile de pregătire peste cap lui Laszlo Balint și colegilor din staff-ul tehnic, care, în primul rând, rămân din nou fără meci amical înainte de debutul meciurilor pe puncte. Iar pentru o nou promovată acest aspect este foarte important. Urmează să vedem care este şi poziţia oficială a clubului UTA, revenim cu amănunte.

Facebook Comments