Catrinel Menghia a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei

by Cristian Dobre

Catrinel Menghia este una dintre cele mai frumoase românce, cu o carieră de succes peste hotare, însă puțini sunt cei care știu despre cea mai grea perioadă din viața ei. A fost înșelată de soț și a plecat din casa în care locuia cu acesta, cu mâinile goale.

Catrinel a vorbit pentru prima oară despre cei șapte ani de căsnicie și despre momentul în care a fost trădată de bărbatul în care avea cea mai mare încredere.

„M-am îndrăgostit aşa de el și de situație, avea un copil mic. Mă păcălea pe mine că de fapt fetița stă mai mult cu el că mama nu prea o vrea. Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri!”, a spus Catrinel Menghia, la radio, potrivit Spynews.

Atunci când și-a dat seama că a fost trădată, Catrinel a luat o decizie radicală și a plecat fără să privească înapoi. „Când am ieşit din casă în noaptea cu pricina am știut că nu am să mă mai întorc. Am aflat că în ultimii doi ani din viață, totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită, nu era una, erau multe. S-a întamplat prea repede şi am fost dezamăgită!”, a mai spus Catrinel Menghia, care pe vremea acea avea 26 de ani, potrivit sursei citate. Catrinel a devenit mama unei fetițe superbe În luna februarie a acestui an, Catrinel Menghia, cunoscută drept Catrinel Marlon, a devenit pentru prima oară mama. Fetița a venit pe lume la ora 5:49 și a primit numele Caroline Léon Di Lodovico.

Românca, în vârstă de 32 de ani, are o relație de aproape 7 ani cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico. RECOMANDĂRI Băiatul înfiat de Becali are acum 19 ani. Cum arată și cu ce se ocupă Marian Cine este Catrinel Menghia La vârsta de 16 ani, Catrinel a fost descoperită de un agent de modelling în timpul unei călătorii la București. Șase luni mai târziu, părinții i-au permis să se mute în Capitala României pentru a începe o carieră în modelling.

De ani buni, Catrinel își împarte viața între România, Italia și New York, Statele Unite ale Americii. Printre hobbyurile lui Catrinel se numără fotografia și picture. În 2013, modelul a fost premiat cu L’Explosive Talent Award la festivalul de film Giffoni. În anul 2015, vedeta primește o propunere din partea regizorului Brando de Sica pentru a juca în filmul „L’errore”. Pelicula a fost nominalizată la Festivalul de Film de la Cannes. Anul următor, Catrinel Menghia este premiată cu trofeul Kineo la Festivalul de la Venezia pentru revelația cinematografiei italiene. În tot acest timp, Catrinel nu-și neglijează nici cariera de model și este protagonista videoclipului semnat de Max Pezzali, Nek și Francesco Regna. Tot în 2017, românca a devenit ambasadorul brandului Chopard și al Fundației Andrea Bocelli.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments