Câte ore doarme pe noapte Elon Musk

by Andreea Radu

Miliardul american este cea mai bogată persoană din lume, fiind CEO al Space X, Tesla și firmei de neurotehnologie Neuraling și fondator al The Boring Company, acesta are multe de gestionat într-o singură zi, scrie romaniatv.ro.
Câte ore doarme pe noapte Elon Musk. Afaceristul lucrează mult, după cum i-a recunoscut lui Joe Rogan în timpul celui mai recent episod din „The Joe Rogan Experience”. Miliardul a recunoscut că doarme doar șase ore pe noapte.”În mod normal, am întâlniri la serviciu până la 1 sau 2 dimineața. Sâmbătă și duminică, de obicei nu, doar uneori. Am încercat să dorm mai puțin, dar apoi productivitatea totală scade. Nu vreau să dorm mai mult de șase ore” , a declarat acesta.
Miliardul a recunoscut că, uneori, obișnuia să doarmă sub biroul său de la Tesla, conform Wall Street Journal. Elon Musk a recunoscut că programul său zilnic nu era unul sănătos, apreciind că a „ars o grămadă de neuroni”.
”Au fost momente în care, câteva săptămâni… nu am numărat exact, dar dormeam doar câteva ore, munceam, dormeam câteva ore, lucram, șapte zile pe săptămână. Cred că lucram 120 de ore pe săptămână atunci, sau chiar mai mult”, a spus Musk în noiembrie 2018, amintindu-și efortul de a crește producția Tesla Model 3.

Facebook Comments