Câte kilograme a slăbit Sorin Bontea în timpul competiției Asia Express

by Cristian Dobre

Sorin Bontea și Răzvan Fodor formează una dintre cele mai puternice echipe din competiția Asia Express 3. Cei doi sunt foarte buni prieteni și au reușit să atragă simpatia tuturor, cu glumele lor.

Sotin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat imunitatea și se bucură de răsfăț, însă aceasta este o excepție care nu definește întreaga perioadă petrecută în Filipine și Taiwan. C Chef Bontea a povestit în cadrul unui interviu apărut în revista VIVA! de februarie despre viața în Asia Express 3 și dificultățile trăite acolo și care i-au marcat viața.

Una dintre cele mai mari probleme din Asia Express 3, pentru toți concurenții, dar mai ales pentru un Chef, a reprezentat-o mâncarea. Puțină și, în mare parte, proastă și total diferită de cea de acasă, mâncarea din Asia le-a dat de furcă tuturor vedetelor.

Atât de marcați au fost de perioadele de înfometare de acolo, încât au ajuns să prețuiască o supă la plic și și-au promis că nu vor mai lăsa niciodată mâncare în farfurie la restaurant. Obișnuit cu preparate sofisticate și delicatese, Chef Bontea a „savurat’ în Asia, cu mare poftă, orezul. Mult orez, mai mult decât a mâncat în toată viața lui. Atât de mult, încât s-a întors acasă cu nouă kilograme mai puțin.

„În Asia am mâncat ce mi s-a dat. După o zi de alergat și făcut tot felul de misiuni, nu eram prea pretențios atunci când ajungeam în casa unor localnici. Ce pot să vă spun e că am mâncat mult orez. Am ținut practic o cură cu orez. M-a ajut, ce să zic, m-am întors mai slab cu nouă kilograme. Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă…’, a declarat Sorin Bontea pentru VIVA!
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments