Câte kilograme a reușit să dea jos Roxana Ciuhulescu după ultima sarcină

by Cristian Dobre

Roxana Ciuhulescu a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu aproape un an, iar de atunci, vedeta a făcut tot posibilul să scape de kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Aceasta a slăbit 12 kilograme, în 8 luni și a spus care este secretul ei.
„Nicio sarcină nu seamănă cu alta și nicio perioadă post maternitate, cu cea de la primul copil. Atunci, adică în urmă cu 10 ani, am luat 24 de kilograme în timpul sarcinii, surplus pe care l-am dat jos rapid după nașterea Anei. Acum, la Cezar, au fost 14 kilograme și în 8 luni am scăzut doar 12. Țin dietă, fac sport și beau multă apă plată. Deși nu sunt adepta curelor a trebuit să accept că fără ele nu se poate. Am eliminat pâinea, făinoasele, dulciurile și sucurile din alimentația mea și am ajuns să merg de 4 ori pe săptămână, la sala. Luni, marți, miercuri și vineri mă antrenez susținut.
Normal, cel mai greu îmi este seara, când încep să mă apuce toate poftele. Ultima masă încerc să o iau cât mai devreme. Mănânc pește, grătar, salate și supă de legume proaspete, nelipsită din meniul meu zilnic. Am zile în care îmi vine să cedez, dar îmi trece repede, după ce mă uit în urmă la cât a fost și ce puțin a mai rămas”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru revista VIVA!.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments