CATALIN TITIRIGA: „PP-DD ARAD SI-A RESPECTAT PROMISIUNEA FATA DE LOCUITORII NADASULUI“

by Cosmin Mihuta

Partidul Poporului – Dan Diaconescu Arad și-a respectat promisiunea făcută în urmă cu câteva săptămâni față de locuitorii satului Nadăș implicați în procesul cu familia Colțeu.

Astfel, la înfățișarea care a avut loc astăzi, 26 februarie, cei peste 40 de localnici implicați în proces au fost sprijiniți de PP-DD Arad cu un autocar pentru a ajunge la Făgăraș. Viceprimarul municipiului Arad, Cătălin Țițirigă – a fost prezent alături de oameni, la termenul de astăzi. „Așa cum am promis, i-am ajutat pe localnici cu transportul pentru a putea să își susțină cauza în fața instanței. Eu am ținut să le fiu alături, astfel că în cursul dimineții de miercuri am fost prezent la Judecătoria Făgăraș. Am dorit să fac acest gest având în vedere faptul că oamenii sunt într-o situație disperată. Sunt la capătul puterilor, după luptele de atâția ani de zile purtate cu familia Colțeu”, spune Cătălin Țițirigă.

De asemenea, viceprimarul municipiului Arad se arată încrezător că în urma ultimelor descinderi ale procurorilor DNA, se  va face dreptate pentru locuitorii Nadășului. „Am văzut noua turnură pe care a luat-o acest caz. Acțiunile procurorilor din ultimele zile, de a descinde la familia Colțeu și la alte persoane implicate în această retrocedare cu «cântec»- dau speranță că lucrurile vor reveni la normal”, mai completează Cătălin Țițirigă.

La rândul său, Nicolae Rad, localnic din Nadăș, implicat în procesul cu familia Colțeu, spune că înfățișarea de astăzi a fost amânată, din pricina faptului că dosarul nu a ajuns de la instanța din  Arad și totodată ține să mulțumească PP-DD Arad pentru sprijinul acordat oamenilor. „În primul rând aș dori să îi mulțumesc domnului Cătălin Țițirigă pentru sprijinul acordat. Ne-ar fi fost greu să putem ajunge la înfățișarea de astăzi fără sprijinul PP-DD. Vă dați seama că de-a lungul timpului am avut cheltuieli mari, iar ajutorul primit astăzi nu poate decât să ne bucure. În ceea ce privește procesul, acesta a fost amânat din cauză că dosarul nu a ajuns de la Arad. Următorul termen a fost stabilit la data de 26 martie”, spune Nicolae Rad..

Facebook Comments