Cătălin Rizea a ajuns în echipa lui Scărlătescu

by Cristian Dobre

Cătălin Rizea a mai trecut un hop, iar acum merge în etapa următoare a emisiunii ”Chefi la Cuțite”. Soțul Addei a fost ales în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Rizea nu este doar răbdător, ci și foarte priceput în bucătărie. Soțul Addei a dovedit-o atunci când a ajuns în platoul emisiunii ”Chefi la cuțite” alături de artistă, moment în care a luat trei cuțite de la chefi, dar și acum.

În această seară, emisiunea de la Antena 1 a trecut la o nouă etapă, cea în care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales concurenții favoriți, iar norocosul și pricepul Rizea a mai trecut un hop.

Fostul concurent al emisiunii ”Asia Express” a gătit excepțional, motiv pentru care a fost pe placul lui Cătălin Scărlătescu, care l-a și ales în echipa sa. Din acest moment, partenerul de viață al Addei se luptă pentru marele premiu, sub conducerea lui Scărlătescu.

Imediat după ce a primit cuțitul din partea chef-ului, Cătălin Rizea a avut și un mesaj pentru Scărlătescu. Pe pagina de Instagram, acesta i-a promis bucătarului că nu-l va dezamăgi.

”Mulțumesc mult, Cătălin Scărlătescu, promit că nu o să te dezamăgesc!”, a scris soțul Addei în dreptul fotografie în care primește cutițul pentru a merge mai departe în cadrul show-ului culinar, în echipa lui Scărlătescu.

Vă amintim că, la momentul participării în concurs, Adda, imediat după ce soțul ei a fost extrem de lăudat de cei trei chefi, pusă pe glume, dar și mândră nevoie mare a avut ceva de spus la adresa soțului.

„Bine, iubireee! Oficial pot acum sa dau vina pe tine cand ma ingras daca tot esti concurent la @chefilacutite! 😂 Pentru ca gatesti prea bine! Sunt foarte mandra! Te iubesc! ❤️❤️❤️ @rizea_catalin88”, spune Adda imediat după ce soțul său a primit trei cuțite pentru a merge mai departe.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments