Cătălin Botezatu revine în televiziune

by Dana B.

Cătălin Botezatu se întoarce în televiziune. Celebrul creator de modă a fost cooptat în juriul „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, după ce Răzvan Ciobanu a părăsit emisiunea.

Cătălin Botezatu va fi noul membru al juriului „Bravo, ai stil!”, într-un sezon special, ce va aduce,  de această datăîn competiție cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precedente. Emisiunea, în nouă formulă, va începe pe 22 ianuarie și va fi difuzată în fiecare zi,  de luni până vineri, de la 16:30. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon”, potrivit unui comunicat al postului de televiziune.

Postura mea alături de jurați sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume.  Concurentele, dar și ceilalți membri ai Juriului vor avea în mine un partener,  un susținător, un prieten, care însă,  nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv având în vedere că participa concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură. Mă aștept din partea fetelor la profesionalism, atitudine și, nu in ultimul rând, la styling „, a declarat Cătălin Botezatu.

 Cătălin Botezatu a mai fost prezent în emisiunea „Bravo, ai stil!”, în calitate de invitat. Creatorul de modă li se va alătura Iuliei Albu, Ralucăi Bădulescu şi lui Maurice Munteanu în echipa juriului emisiunii prezentate de Ilinca Vandici.

Botezatu va fi, astfel, coleg de platou cu cea care în urmă cu câţiva ani i-a analizat vestimentaţia într-un mod foarte exigent.

„Cătălin Botezatu se îmbracă bine, în general. Eu dau notă şi pe atitudine. El îşi arată brandurile ostentativ, este o sfidare! Nu neagă nimeni că îşi permite să şi le cumpere. Dar această carieră exagerată şi fără dovezi solide şi fără studii în domeniu ar îndemna mai degrabă la puţină modestie. Primeşte notă 7. Cătălin e designer, trebuie să ştie să deseneze”, spunea Iulia Albu despre Cătălin Botezatu, în urmă cu câţiva ani.

Pe 3 ianuarie, Răzvan Ciobanu a anunţat că părăreşte emisiunea „Bravo, ai stil!”pentru a se dedica total business-ului său personal.

 În ceea ce-l priveşte pe Cătălin Botezatu, acesta nu este străin de emisiunile televizate. A fost prezentator şi co-producător al emisiunii „Burlacul”, la Antena 1, şi prezentator al emisiunii „Next Top Model”, la acelaşi post de televiziune.
Sursa: libertatea.ro
Facebook Comments