Cât tupeu! Aliat cu UDMR-ul, Falcă a pozat la mormântul lui Avram Iancu

by Paul Anghel

Gheorghe Falcă nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba de a mai smulge nişte voturi. Imaginea şifonată îl împinge la acţiuni de propagandă ieftină, de pe urma cărora crede că va avea de câştigat.

Ieri, duminică, 11 septembrie, a mers la Ţebea la manifestările dedicate lui Avram Iancu. A pozat alături de mai mulţi liberali dar şi de veterani de război, aflaţi la căpătâiul „Crăişorului Munţilor”.

A uitat că a dorit să umple municipiul Arad de imigranţi. A uitat că este, de ani buni, aliat cu UDMR-ul. Le face poftele, astfel încât să îşi menţină puterea în municipiul şi judeţul Arad. Pentru o zi, a lăsat toate acestea de o parte şi a dat fuga până la Ţebea.  Nu a mai contat că atunci când voia ca Aradul să fie Capitală Culturală Europeană a arătat disponibilitate pentru a primi, în oraşul nostru, imigranţi. Nu au contat nici acţiunile pro UDMR-iste la care a luat parte de-a lungul timpului. S-a pozat la nenumărate evenimente organizate de UDMR în Parcul Reconcilierii. A mers, le-a vorbit despre importanţa comunităţii pe care voia să o „seducă” în acel moment. A aşteptat cuminte ca vorbele goale să-i fie traduse în limba maghiară. Nu a avut nicio emoţie, niciun gând – doar acela de a-i împinge pe oameni să-l voteze.

Acum, a mers, cu acelaşi gând de parvenire politică, în comuna Baia de Criş, de care aparţine localitatea Ţebea. Nu le-a vorbit oamenilor, risca să se facă de râs, însă a postat un text pe propria pagină de Facebook, text care se încheie aşa: „Fie ca pilda vieții sale să lucreze cu folos în inima tuturor românilor!”. Bine spus, însă deloc aplicat dacă ne referim la acţiunile administraţiei conduse de PNL Arad.

Oare pilda lui Avram Iancu a lucrat vreodată în inima lui Gheorghe Falcă? Oare, aliaţilor lui-în frunte cu Levente Bognar – le-a vorbit vreodată depre această pildă?

Sursa foto: Facebook.com

Facebook Comments