Cât de mult îi lipsește televiziunea lui Vladimir Drăghia

by Cristian Dobre

Vladimir Drăghia nu e ancorat deocamdată în vreun proiect pe micul ecran, dar nu îi lipsește televiziunea. Se bucură de stabilitate financiară, se pregătește să revină în teatru și se bucură de rolul de tată pentru Zora, căreia i-a trebuit aproape un an să se reacomodeze cu el după lunile petrecute la „Exatlon”.

Vladimir Drăghia a câștigat anul trecut concursul „Exatlon”, a donat premiul de 100.000 de euro asociației MagiCamp, s-a bucurat de faimă, însă a resimțit pe propria piele perioada în care a absentat motivat de acasă. La începutul acestui an, când a avut calitatea de antrenor la  „Exatlon”, Drăghia s-a întors în Republica Dominicană alături de soție și de fiica lor, Zora. Nu a fost un moft, ci o necesitate pentru relația lui cu copilul. În prezent, lucrurile au reintrat pe un făgaș normal, micuța nemaifăcând diferențe între părinți.

„Stăm amândoi cu copilul, așa cum e normal. Zora este dată la creșă de la 1 an și 3 luni, iar acum are 2 ani și 2 luni.  Alice o duce, eu o iau de la creșă. A început să se lase dusă doar de mine în parc, pentru că ea foarte mult timp a fost lipită exclusiv de Alice și a fost nevoie de un an de la întoarcerea mea (n.r – de la “Exatlon”) să-mi reintru în atribuții, drepturi și obligații”, a declarat, pentru Libertatea, Vladimir Drăghia.

Face bani din proiecte online. Vladimir Drăghia va putea fi văzut toamna asta la Teatrul Elisabeta, în piesa „Ghici cine te sună?!”, o dramatizare a filmului “Perfetti Sconosciuti”, piesa de debut ca regizoare a Taniei Popa, și care va avea avanpremiera pe 16 și 18 octombrie.

„Am timpul oricum superocupat cu ce se întâmplă în familie și uite că mai iau și un spectacol de teatru. Oricum sunt proiectele din online care ocupă foarte mult timp și care îmi plac foarte mult. Abia acum încep să mă relaxez cumva și abia acum încep să pot să văd mult mai liniștit viața, să nu mai alerg ca nebunul, să nu mai dau din coate. Acum, în sfârșit, îmi permit o detașare din asta, care e foarte plăcută. E prima dată în viață când chiar pot să fiu mai detașat. De exemplu, să mă gândesc acum că vreau iar să plec în ianuarie și februarie din țară, undeva la căldură și să nu fac absolut nimic decât să stau cu familia. Și nu văd de ce aș renunța la asta pentru un proiect în TV! Ar trebui să îmi placă foarte mult proiectul acela și, sincer să fiu, cred că este foarte puțin probabil să se întâmple asta”, a conchis Drăghia.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments