Cât cheltuie Laura Cosoi pentru hăinuțele fetiței sale

by Cristian Dobre

Laura Cosoi a explicat pe blogul personal, de ce nu cheltuie mulți bani pe hainele Ritei. Recent, vedeta a mers să reînnoiască garderoba de iarnă atât ei, cât și micuței Rita.

De curând am fost la cumpărături pentru mine și Rita!  A trebuit să ne reînnoim garderoba – eu să-mi iau câteva lucruri de iarnă, iar Ritei să-i cumpăr hăinuțe noi, de sezon, pentru că în cazul bebelușilor asta este o situație cu care te întâlnești frecvent. Ei tot cresc, iar hainele devin din ce în ce mai mici!

Din cauza asta, cum spuneam și cu o altă ocazie, nu sunt adepta unei investiții substanțiale în hainele pentru copii, pentru că mi se pare o risipă fără rost. Însă nici nu fac rabat la calitate. Și aici mă refer la materialele folosite, bumbac neapărat în cazul celor mici, la croială și combinațiile de culori.  Îmi venea să și zâmbesc în magazin, când mă gândeam cum va fi cu Rita peste ani, la shopping. Sunt convinsă însă că gustul pentru frumos se educă din copilărie, așa că nu am de ce să-mi fac probleme” a scris Laura Cosoi, pe blogul său.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments