Câștigătorul MasterChef a spus în ce vrea să investească banii. „Am câștigat o nouă viață”

by Dana B.

Ce face câștigătorul MasterChef cu banii de la concurs. Robert Vlad Petrescu a explicat în ce vrea să investească premiul de 50.000 de euro.

Finala MasterChef 2017 a avut loc luni, 15 mai. Învingător a fost desemnat Robert Vlad Petrescu, care de profesie este medic stomatolog.Tânărul a acordat un interviul pentru adevarul.ro, în care a vorbit despre concurs, dar a mărturisit și ce intenționează să facă cu premiul de 50.000 de euro pe care l-a aluat de la MasterChef.

„Faptul că am fost desemnat câştigător mi-a confirmat că toate sacrificiile pe care le-am făcut şi eforturile mele au meritat pe deplin. Odată cu câştigarea trofeului am câştigat şi o nouă viaţă, o libertate şi o dorinţă de a construi la care nici nu îndrăzneam să visez. Am ales să fac ceea ce mă face fericit şi s-a simţit asta. Aproape că am avut o relaţie de iubire cu tot ce a însemnat MasterChef. Îi mulţumesc Marei, fetiţa mea, că a înţeles ce e dorul, îi mulţumesc familiei mele care mă susţine în nebunia asta, colegilor de la MasterChef, întregii echipe, care a muncit titanic şi nu în ultimul rând membrilor juriului pentru că au reuşit să mă crească frumos“, a spus Robert Petrescu.

El va renunța pentru o perioadă la profesia lui de bază, cea de medic stomatolog și se va ocupa de un nou bussines.

„Voi investi în street food şi voi dezvolta un concept, primul de street food japonez din România“, a mai spus el.

„O să renunţ pentru o vreme la stomatologie pentru că îmi doresc să mă ocup intens de noul meu proiect. Sunt pasionat de bucătaria japoneză, iar faptul că am ales sa gătesc în finală preparate cu specific japonez şi acestea au fost apreciate de chefi mi-au dat şi mai multă încredere că aceasta este calea pe care trebuie să continui drumul în gastronomie“, a încheiat Robert Petrescu.

 

Sursa: adevarul.ro

Facebook Comments