Câștigătorul Eurovision 2017 a suferit un transplant de inimă

by Dana B.

Salvador Sobral a suferit un transplant de inimă și acum câștigătorul Eurovision 2017 se află în spital, recuperându-se după intervenția chirurgicală, scrie BBC News.

Chirurgii de la spitalul Santa Cruz din Lisabona au declarat că artistul de 27 de ani se simte bine după transplantul de inimă. “Operația a decurs bine”, a spus chirurgul Miguel Abecasis, citat de cotidianul Publico. “El a fost foarte bine pregătit și este un tânăr care a înțeles dificultățile acestui tip de procedură”.

Recuperarea va dura mult timp, a adăugat medicul, dar a spus că, dacă totul ar merge bine, Sobral va avea o “viață complet normală”.Cântăretul a trebuit să aștepte câteva luni până a fost găsit un donator potrivit, a scris presa portugheză. El a anunțat în septembrie că ia o pauză în carieră.

Balada câștigătoare a lui Sobral, scrisă de sora lui mai mare, Luisa, l-a transformat într-un erou național în Portugalia. El a descris-o ca fiind “un cântec emoțional, cu un mesaj liric și o armonie”.

Salvador Sobral, din Portugalia, a câștigat Eurovision 2017, în luna mai, în timp ce România a terminat pe locul 7. Cântărețul a declarat însă că a fost complet depășit de sistemul de vot din marea finală a Eurovision, care s-a ținut anul acesta la Kiev.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments