CASTIGA O INVITATIE VIP LA ZILELE PRIETENIEI BERGENBIER

by Cosmin Mihuta

LiveArad.ro şi Bergenbier vă oferă posibilitatea de a câştiga o invitaţie VIP, pentru două persoane la evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier”, care se va desfăşura în weekend, pe Ştrandul Neptun Arad. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi un like pe pagina noastră de facebook, iar ulterior să trimiteți un mail cu numele și numărul de telefon, pe adresa redactia@livearad.ro. Dacă ați dat deja like, trimiteți doar un email cu datele dumneavoastră.

 

Evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” ajunge în Arad și îi invită pe toți prietenii să asiste la cea mai mare manifestare muzicală a verii, cu începere de la ora 16:00 în ambele zile de concerte.

Vunk, Șuie Paparude, OCS și Shadowbox sunt trupele care promit să facă ștrandul Neptun din Arad neîncăpător în ziua de sâmbătă, 19 iulie, și să ofere publicului un show plin de forță. Weekend-ul prietenilor va continua și în ziua de duminică, 20 iulie, când vom cânta împreună cu trupele Paraziții, Vița de Vie, R.O.A. și ZOB. Accesul la concerte se va face în schimbul unui taxe de 2,5 lei, iar primii 2.000 de oameni sosiți atât sâmbătă, cât și duminică, primesc gratuit o bere din partea Bergenbier (acest lucru este valabil doar pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani).

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul zilei de vineri pentru a-şi lua biletele!

 

 

Facebook Comments