Cărți de colorat pentru elevii școlii din Zărand

by Dana B.

Școala Gimnazială din Zărand a devenit zilele trecute un spațiu al întâlnirii dintre Biserică și Școală, dintre artă și Evanghelie, în virtutea tradiției arădene reliefată și întrupată în activitatea misionar-pastorală a Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

Acest spațiu al dialogului a afirmat și a recunoscut rolul educatorilor în actul de formare cultural-artistică și biblic-creștină a copiilor. Noi toți avem nevoie să găsim modele convingătoare, coerente și autentice pentru copiii de astăzi. De aceea, copiii claselor primare și cei ai grupelor de preșcolari ai Şcolii Gimnaziale din Zărand s-au bucurat de acest eveniment al dialogului, comuniunii și bucuriei realizat prin implicarea domnișoarei Dihel Mariana-Daniela, Directorul Școlii Gimnaziale.

La eveniment a participat și domnul Gheorghe Dudaș, primarul comunei Zărand. Arhiepiscopia Aradului a donat tuturor copiilor cărți de colorat cu dimensiune didactică pentru cateheza biblic-eclezială, pentru cunoașterea mesajului Evangheliei și dobândirea unei educații creștine.

Arhim. Teofan Mada

 

 

 

 

Facebook Comments