Cartea prinţului Harry, lansată de azi şi în librăriile din România. Cât costă şi ce detalii pot afla cititorii

by Florian Popa

Volumul de memorii al prinţului Harry, duce de Sussex, poate fi găsit, începând de azi, în librăriile din România. Cartea este publicată în 16 limbi şi poate fi cumpărată în format clasic, dar şi în cel digital, scrie antena3.ro. Cartea prinţului Harry, intitulată „Rezervă”, a fost lansată azi, 10 ianuarie, la editura Nemira şi poate fi găsită în librăriile din întreaga ţară.
Cei care sunt curioşi să descopere memoriile prinţului Harry, trebuie să ştie că pot cumpăra cartea în format clasic, dar şi în format electronic, existând chiar şi o variantă audio.
În acest volum, ducele de Sussex descrie atât traumele copilăriei sale, cât şi cele ale adolescenţei şi, mai târziu, ale vârstei maturităţii.
Astfel, prin intermediul acestei cărţi, oamenii au ocazia de a-l cunoaşte mai bine pe Harry, aflând detalii neştiute despre experienţele trăite după moartea mamei, despre şcoală, armată sau călătoriile în Africa.
Povestea de iubire pe care o trăieşte alături de actriţa Meghan Markle este descrisă, de asemenea, pe larg în carte, fiind dezvăluite şi detalii controversate despre familia regală.
În Marea Britanie, oamenii au format cozi uriaşe în faţa librăriilor, iar în România au fost înregistrate peste 2.500 de precomenzi.
Volumul poate fi achiziţionat, în format clasic, la preţul de 99 de lei, varianta audiobook valorând aproximativ 50 lei.

Facebook Comments