Carmen Grebenișan a apelat la medic

by Cristian Dobre

Carmen Grebenișan a ajuns din nou pe mâinile medicilor! După ce în urmă cu câteva săptămâni și-a îngrijorat fanii povestindu-le despre durerile ei de spate, din păcate, vedeta se confruntă acum cu alte probleme! Iată ce i s-a întâmplat!

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din mediul virtual. Așa se face că frumoasa roșcată se poate lăuda cu o mulțime de admiratori pe rețelele de socializare ce-i urmăresc activitățile zi de zi.

Carmen Grebenișan a apelat la medic

Dacă atunci când vine vorba despre carieră lucrurile merg ca pe roate, din păcate, situația nu stă la fel atunci când vine vorba despre sănătate. Ghinioanele par să se țină lanț de celebra vloggeriță, pentru că, dacă vă amintiți, în urmă cu doar câteva săptămâni li se plângea internauților de durerile ei insuportabile de spate, care nici nu o mai lăsau să doarmă.

Motivul pentru care va ajunge la clinică

Acum, Carmen Grebenișan s-a văzut nevoită să apeleze din nou la ajutorul medicilor. Stați liniștiți, din fericire, de această dată vedeta nu mai acuză nicio durere. Este vorba doar despre niște alunițe, care pur și simplu aproape că i-au „invadat” spatele.

Vedeta a spus că va lua o măsură în acest sens, astfel că nu a mai pierdut timpul și și-a făcut o programare la medic. Carmen Grebenișan le-a transmis fanilor că deși nu sunt foarte ieșite în relief, sunt foarte negre.

„Mi-am făcut și o programare destul de importantă pe care sincer până acum nu am făcut-o niciodată. Nu cred că e neapărat bine. Am programat o verificare de alunițe, eu le zic semne. Mi-au apărut în ultimul timp o grămadă de alunițe, nu sunt ieșite foarte tare în relief, dar sunt negre și pe se văd foarte tare”, a spus vedeta la InstaStory.

În continuare, roșcata a spus că este dispusă să facă vizite mai des la medic în acest sens, pentru a ține sub control aceasă problemă.

„Pe spate sunt plină, ceea ce nu am avut acum vreo doi ani, trei. Aștept să văd cum decurge toată situația și cred că trebuie să fac asta mai des, anual”, a adăugat ea.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments