Carmen de la Sălciua vrea ca Bianca Drăgușanu să îi ceară scuze

by Cristian Dobre

Carmen de la Sălciua nu se lasă și fiind băgată fără voia sa într-un scandal monden, acum o atacă din nou pe Bianca Drăgușanu. Artista așteaptă să i se ceară scuze.

Carmen de la Sălciua tace și face, cum ar spune o vorbă din popor! Deși susține că nu îi place să se implice în scandaluri, iată că, după ce Bianca Drăgușanu s-a luat de ea, pe motiv că profită de Alexandra Bodi pentru a-și crește numărul de urmăritori, acum dă o nouă replică.

Artista, destul de discretă cu viața personală, cea care a menționat inițial că nu are nimic de spus, căci o aprecia, la un moment dat, pe Drăgușanca, acum nu se mai poate abține. Cu subînțeles, căci vrea să își mențină statutul de femeie bună și educată, manelista spune că așteaptă ca iubita lui Alex Bodi, cel cu care ea a colaborat pentru o piesă, să îi ceară scuze, căci a judecat-o greșit.

Carmen de la Sălciua vrea ca Bianca Drăgușanu să îi ceară scuze

”Mereu cei care te supără și te judecă greșit ajung să își ceară scuze. Pentru că dreptatea divină scoate mereu adevărul la iveală! Oamenii trebuie tratați frumos în orice situație și nu neapărat pentru că merită ei asta, ci pentru că tu ești diferit. Nu te afectează decât cine și ce permiți să te afecteze! Încearcă să nu-ți pui bazele în oameni! Iubește-ți aproapele, dar nu te încrede orbește! Formează-ți propriul drum și fii surdă la răutăți! Doar așa poți ajunge la destinație”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram, oferindu-le astfel sfaturi urmăritorilor ei, dar, cel mai probabil, făcând referire și la scandalul pe care Bianca Drăgușanu l-a iscat.

Scandalul divelor a izbucnit în urma unei fotografii

Mesajul divei vine după ce în urmă cu o zi, tot ea a mărturisit că nu pune nimic la suflet și nici nu se coboară la nivelul atora, făcând referire la fosta prezentatoare TV, dar și la unii internauți, care au fost de aceeași părere cu blondina.

”În urma pozei pe care am pus-o am stârnit tot felul de controverse, reacții pozitive, dar și negative, dar cel mai mult m-a indignat că unii dintre voi chiar credeți că aș putea să mă folosesc de situația precară a unei familii ca să-mi crească popularitatea, urmăritorii sau să devin virală, lucru pe care îl infirm total. Nu mă cobor la nivelul la care să am păreri despre oameni pe care nu-i cunosc și despre lipsa lor de ocupație, criticându-i pe alții. Eu am compasiune față de cei care au răutăți în suflet! Răutatea e o boală! Câinii latră, ursul trece!”, spunea manelista.

Însă nu vă imaginați că reacțiile acide ale lui Carmen au fost gratuite, căci, vă reamintim că Bianca Drăgușanu a fost prima care a început acest ”război”, adresându-i brunetei cuvinte extrem de dure, fără pic de jenă, căci știm cât de directă poate fi.

”O văd pe asta amărâta, care e cântăreață de muzică de petrecere sau ceva de genul, care s-a dus să se pozeze cu o amărâta, femeia care chiar e amărâtă, financiar vorbind, ca să-și facă ea niște like-uri. Băi, femeie ești penibilă! Ești penibilă cu diplomă! Să îi dați unfollow la cârtița asta că este disperată”, acestea fiind doar cteva dintre replicile prin care Bianca Drăgușanu a pus-o la zid, fără milă, pe fosta lui Culiță.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments