CARMEN BRUMA: TATAL COPILULUI NU VA FI IN SALA DE NASTERE!

by redactor

A intrat în luna a noua de sarcină, dar Carmen Brumă arată spectaculos și este la fel de ocupată ca întotdeauna. Implicată în campania ”Importanța nutriției în primele 1000 de zile”, vedeta tv a vorbit colegilor noștri de la unica.ro despre un stil de viață sănătos încă din timpul sarcinii, despre pregătirea pentru naștere și despre greșelile pe care ar vrea să le evite când va veni pe lume ”Vasilică 2014”.

Nu are încă un nume pentru băiețelul pe care îl alintă ”Vasilică 2014”, dar acesta este singurul capitol la care Carmen Brumă nu și-a făcut temele deocamdată. Viitoarea mămică s-a pregătit temeinic pentru sarcină cu luni înainte de eveniment și s-a hrănit sănătos pe tot parcursul sarcinii (nici nu ne-am fi așteptat la altceva de la ea). A luat doar 8 kilograme până acum, mâncând pentru doi, nu cât doi, și a controlat fiecare calorie și nutrient din farfurie, pentru a se asigura că bebelușul se dezvoltă sănătos.

A citit mult, s-a documentat serios și a elaborat un întreg set de reguli de creștere a copilului. Băiețelul ei și al lui Mircea Badea nu va dormi cu părinții în pat, nu va primi dulciuri ”pe tura lor” și nu se va împrieteni cu suzeta!

 

Sursa: http://baby.unica.ro/carmen-bruma-tatal-copilului-nu-va-fi-sala-de-nastere-2211080.html

Facebook Comments