Carla’s Dreams, duel cu CTC în fața fanilor

by Dana B.

Pentru prima oară în România trupa basarabeană se va confrunta public cu una românească, este vorba de echipa de hip-hoperi numită CTC, într-un duel de zile mari, de pe două scene diferite (28 septembrie a.c., la Sala Polivalentă).

Premieră concertistică în țara noastră, popularul concept Sound Clash pune față în față o echipă de veterani hip-hoperi români și formația basarabeană care se bucură de mare popularitate în ultimii ani.

Îmbinarea de DJ-ingului, muzicii live ale unor formații ce-și contopesc stilurile, moderată de un MC a antrenat până acum  milioane de spectatori din întreaga lume, mai ales în ultimii 12 ani de când conceptul a fost reactualizat în Olanda. De atunci a făcut înconjurul mapamondului pe 5 continente, în peste 50 de ”dueluri” muzicale.  Carla’s Dreams și CTC (Vlad Dobrescu, Doc, Deliric și DJ NASA) vor oferi un show antrenat în patru runde și 20 de piese, arbitru fiind însăși publicul.

Noțiunea de SoundClash a apărut în anii ‘50 în Jamaica, în rândul artiștilor reggae care aveau nevoie de provocări noi și care se întreceau în versuri și ritmuri de toate felurile pentru a capta atenția publicului.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments