Care sunt onorariile Lidiei Buble

by Cristian Dobre

Lidia Buble nu este una dintre cel mai bine plătite artiste de la noi, la capitolul concerte, dar compensează prin aparițiile mondene și promovări de produse. Cântăreața e solicitată pentru astfel de contracte chiar mai des decât vedetele cu state vechi. Iar tariful este pe măsură.

În ceea ce privește spectacolele, onorariul Lidiei Buble începe de la 2000 de euro, în funcție de numărul de piese pe care le cântă și de echipa cu care se prezintă în cadrul show-ului, și ajunge la maximum 5.000. Și de aici putem trage concluzia că nu și-a mărit tariful foarte mult, chiar dacă multe dintre melodiile ei sunt hituri pe radio, pentru că are colege de breaslă care cer onorarii mai mari.

Dar compensează pe alte părți. Astfel, când vine vorba despre a face bani de pe urma imaginii, Buble “se vinde” mult mai scump decât colegele de scenă. Mai exact, solista devine aproape intangibilă atunci când organizatorii de evenimente și-o doresc la petrecerile lor, întrucât se pare că nu iese din casă fără suma de… 3.000 de euro. Iar în acești bani nu intră prestația ei artistică, ci doar prezența pe covorul roșu și câteva fotografii la panou. În cazul în care organizatorii o plătesc pentru a întreține atmofera la un eveniment cu presă și alte vedete invitate, plătindu-i doar recitalul, Lidia vine doar la ora anunțată când are cântarea și, de cele mai multe ori, nu stă la panou și nici nu postează pe site-urile de socializare fotografii de acolo.

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments