Care este relația actuală a Lidiei Buble cu Răzvan Simion

by Cristian Dobre

Lidia Buble, una dintre cele mai controversate, artiste, a spus adevărul despre relația actuală pe care o are cu Răzvan Simion, fostul partener. În sfârșit, după ce s-a vehiculat că are deja o nouă relație, artista a dat cărțile pe față.

Lidia Buble este artista care ține prima pagină a tabloidelor ocupată, mai ales după ce a pus punct relației cu Răzvan Simion, dar și după ce s-a vehiculat că formează o relație ba cu celebrul Cornel Ilie, ba cu fratele Elenei Gheorghe.

Se pare că, cel puțin până acum, artista a rămas în continuare o femeie singură și disponibilă, dar nu a uitat nici cine i-a fost mereu aproape.

Astfel, printr-o ședință de întrebări venite din partea admiratorilor, artista a vorbit despre familia sa, despre situația în care ne aflăm din cauza pandemiei, a subliniat, încă o dată, că nu are o relație cu faimosul Cornel Ilie, fiind ”legați” doar de noua piesă pe care au lansat-o, dar a vorbit și despre fosta sa relație.

”Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram, într-o ședință de întrebări venite din partea fanilor.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate