Care este legătura dintre Sandu Lungu și Diana Belbiță

by Cristian Dobre

Legătura dintre Sandu Lungu și Diana Belbiță. Sportivul este antrenorul acesteia și a vorbit în direct la tv, despre eliminarea ei de la Exatlon.

Sandu Lungu este mandru de Diana Belbiță si spune ca s-a descurcat  foarte  bine la Exatlon. Acesta a fost surprins de eliminarea ei.

“Nu ma asteptam la eliminare. Un ochi imi plange si unul imi rade. Ma bucur cumva ca se intoarce, insa imi pare rau pentru ea. Eu i-am propus sa mearga, i-a prins bine. S-a descurcat neasteptat de bine. Da, Diana este un copil. Ea este o luptatoare, o sportiva. Ea este olteanca si este mai apriga. Ea a fost de multe ori acolo langa ei. Asa cum fetele sunt mai unite si se sustin, cred ca au facut si baietii. Fetele nu cred ca au sanse sa ramana in finala. Altele sunt calitatile unui barbat. Parerea mea este ca au iesit cateva piese importante de la fete”, a declarat Sandu Lungu.

Diana Belbiță a fost eliminată de la Exatlon, în ediția de miercuri, 18 aprilie. Nimeni nu se aștepta ca sportiva să plece acasă așa curând.

 

 

Sursa: libertatea.ro
Facebook Comments