Care este cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu

by Cristian Dobre

În vârstă de 50 de ani, Mihaela Rădulescu pare că are tot ce își dorește: o viață de lux, o carieră de succes, un fiu care este deja adolescent, un partener alături de care este fericită. Cu toate acestea, ea mărturisește că are un regret, despre care a vorbit recent.

Vedeti  îi pare rău că în tinerețe a pus mai mult preț pe viața profesională, în detrimentul celei sentimentale. Și-ar fi dorit mai mulți copii, poate doi, trei, însă nu s-a concentrat destul pe viața de familie. A încercat de mai multe ori să rămână însărcinată, a vrut la un moment dat să și adopte un copil, însă nu a fost să fie.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a spus cu regret Mihaela Rădulescu. Nici acum nu este prea târziu, însă vedeta invocă vârsta și susține ca lucrurile ar fi stat cu totul diferit în tinerețe, scrie spynews.ro.

„Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a adăugat ea.

„Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a adăugat ea. Mihaela Rădulescu are un fiu, Ayan, în vârstă de 15 ani. Chipeșul tânăr îi calcă pe urme mamei sale, fiind popular pe rețelele de socializare, doar pe Instagram având peste 26 de milioane de urmăritori.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments