Care este cea mai profitabilă variantă a ruletei?

by webeditor

Ruleta prezintă multiple variații care diferă ușor în funcție de roata și / sau regulile speciale. Fiecare dintre aceste variante oferă, de asemenea, o un procent diferit de rambursare pentru jucători (RTP).

Dacă vrei să afli cum sa faci bani online și care este  cel mai bine plătit joc, atunci ruleta franceză este răspunsul tău. Cu un RTP de 98,65%, versiunea franceză a ruletei oferă cel mai mare procent de rambursare.

În cele ce urmează vom discuta mai multe despre complexitățile ruletei franceze dar și despr alte variante ale faimoasei roți.

 

Ce este atât de special la ruleta franceză?

Ruleta franceză este oarecum rară în comparație cu alte variante de ruletă. Este disponibilă, în general, în cazinourile europene care oferă jocuri ale furnizorilor de software online Microgaming și Real Time Gaming.

Cu toate acestea, când poți găsi acest joc, merită cu siguranță să îl joci. De ce? Vom vedea în continuare!

 

Alege roata europeană

Ruleta are trei tipuri diferite de roți, inclusiv versiunile americane, europene și mini. Roata europeană conține 37 de buzunare.

Aceste buzunare includ numere de la 1-36 împreună cu un singur zero. Acest zero favorizează casa la pariurile pare, inclusiv impare / pare, roșu / negru și 1-18 / 19-36.

Împărțind cele 36 de buzunare neutre la 37 de buzunare totale, vei descoperi că RTP-ul acestei roți este de 97,30%. După cum vom discuta în continuare, jocul francez oferă o rambursare mai bună decât ruleta europeană.

 

En Prison sau La Partage

Un aspect care separă într-adevăr versiunea franceză de alte jocuri de ruletă este marcat de regulile sale speciale. Această variantă va oferi fie opțiunea închisoare, fie partaj.

Ce trebuie să faci tu? Destul de simplu, să plasezi pariuri pe bani uniformi pentru a profita de oricare dintre reguli.

În închisoare, pariul tău rămâne „în închisoare” pentru o rotație când mingea aterizează pe zero. Soarta pariului va fi apoi decisă la următoarea rotire.

La partage returnează jumătate din pariu când bila aterizează pe zero. Dacă pariezi 10 $ și mingea cade în buzunarul zero, atunci vei primi 5 $ înapoi.

În mod normal, ruleta franceză ar oferi un RTP de 97,30%. Cu toate acestea, fie în închisoare, fie la partage, are o rambursare de 98,65%. Singura condiție este că trebuie să plasezi pariuri pe bani uniformi pentru a beneficia de acest avantaj.

 

Ruleta americană

Acest joc ne aduce în față o roată americană, care are 38 de buzunare. Buzunarele includ numere de la 1-36, zero și zero dublu. La fel ca în cazul ruletei europene, buzunarele zero favorizează casa la pariuri cu bani uniformi.

Împărțind cele 36 de buzunare neutre la cele 38 de buzunare totale, vei descoperi că acest joc oferă un RTP de 94,76%. Este versiunea cea mai comună din cazinouri, dar și cea care oferă cele mai mici procente de plată.

 

Ruleta europeană

Așa cum am menționat anterior, această roată are 37 de buzunare, dar un singur zero.

Ruleta europeană oferă 97,30% RTP. Motivul pentru care rambursarea rămâne la 97,30% se datorează faptului că nu beneficiază de regulile de închisoare sau de partajare.

 

Mini ruleta

Deși nu este o opțiune la fel de cunoscută, mini ruleta este disponibilă în unele cazinouri. Roata sa are 13 buzunare, inclusiv un buzunar zero.

Împărțind cele 12 numere neutre la cele 13 numere totale, vom ajunge în mod normal la doar 92,3% RTP. Cu toate acestea, multe mini mese de ruletă pun în joc regula la partage. La partage îmbunătățește recuperarea la 96,15%.

 

Variații exotice

Cazinourile online oferă unele jocuri de ruletă destul de interesante. Aceste variații includ o multitudine de variante, de la mai multe roți care se rotesc simultan până la o configurație în stil pinball.

Deși aceste jocuri sunt cu siguranță diferite de varianta medie, de obicei nu afectează RTP-ul. Variațiile online exotice se bazează de obicei pe ruleta europeană și pe un procent de rambursare de 97,30%.

 

Ce joc poate plăti mai bine decât ruleta franceză?

Din nou, ruleta franceză este de obicei cea mai bine plătită variantă. Dar ruleta progresivă poate oferi, ocazional, un RTP mai bun.

Ruleta progresivă are un jackpot progresiv. Jucătorii pot să facă un pariu opțional pentru a se califica pentru jackpot. Premiul progresiv continuă să crească cu fiecare pariu lateral, ceea ce face ca marele premiu să fie extrem de consistent.

Modul în care se poate câștiga jackpotul variază de la un joc progresiv la altul. Cu toate acestea, în general se învârte în jurul unui număr / buzunar câștigând runde consecutive. De exemplu, același număr ar trebui să câștige cinci runde la rând pentru ca jackpotul să fie livrat.

Ruleta progresivă nu este un joc prea comun. La urma urmei, cei mai mulți gambleri joacă sloturi dacă doresc să pună mâna pe jackpoturi.

 

Plătește ruleta progresivă mai mult decât ruleta franceză?

Acest joc nu oferă un RTP foarte mare atunci când jackpot-ul este la limita minimă. De fapt, la început, acesta poate avea o rambursare de 80% sau mai puțin pe pariul lateral.

Cu toate acestea, RTP-ul continuă să crească pe măsură ce jackpotul crește. Presupunând că plata progresivă depășește un punct de echilibru, atunci RTP-ul depășește 100%.

În acel moment, versiunea progresivă nu este doar cel mai bine plătit joc de ruletă, ci și unul dintre cele mai bine plătite jocuri din cazino.

 

Concluzie

Noțiunea de RTP ar putea fi intimidantă atunci când iei în calcul toate variantele de ruletă. Pentru ca lucrurile să fie mai simple, poți place în aventura ta din cazino având în vedere doar ruleta franceză,

După cum am explicat mai devreme, ruleta progresivă are potențialul de a fi varianta cu cele mai bune plăți. Dar acest lucru este direct dependent de numărul de pariuri progresive făcute de jucători, ori acest aspect nu poate fi nici controlat, nici anticipat.

În plus, rambursarea presupune în mare măsură că veți câștiga o parte din premiul progresiv. După cum bine știm, doar o singură persoană câștigă jackpotul.

Pe scurt, ruleta franceză este cea mai bună versiune atunci când vrei să câștigi mai mult. Oferă 98,65% RTP la pariuri cu bani uniformi, fiind unul dintre cele mai bine plătite jocuri din cazino.

Facebook Comments