Caravana „Campionii României” s-a oprit la „Ghiba Birta”

by Sorin Haut

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad a continuat acțiunile din cadrul programului lansat de către Ministerul Tineretului și Sportului, „Campionii României în școală, liceu și universitate”, la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad.

Invitați au fost Adrian Todor, dublu campion balcanic și medaliat la Campionatele Europene la tir sportiv, actualmente deputat, Bianca Crișan (CSM Arad), multiplă medaliată la Campionatele Naționale, dar și la Campionatele Europene și Balcanice de tenis de masă, și cunoscutul olimpic Adrian Jigău, multiplu medaliat la Campionatele Europene si Campionatele Mondiale de haltere și participant la Jocurile Olimpice din 2000 și 2004, actualmente antrenor de haltere la CSM Arad.

Din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad au participat directorul executiv Cristian Gavra, directorul executiv adjunct Dan Cuedan și Liliana Nica, expert superior.

Se aduc mulțumiri conducerii Colegiului Național Elena Ghiba Birta și în special directorului Eugenia Groșan, dar și profesoarei de educatie fizică și sport Olimpia Ancateu, pentru faptul au facilitat această interesantă întâlnire cu elevii.

Facebook Comments