Cara Delevingne, cel mai bine plătit top-model din Marea Britanie

by Cristian Dobre

Cara Delevingne a ajuns pe primul loc al celor mai bine plătite top-modele din Marea Britanie, obţinând anul trecut de două mai mulți bani decât Kate Moss, potrivit ziarului spaniol ABC.

Modelul de 27 de ani se poate considera una din feţele cele mai cunoscute din lumea modei, multe mărci fiind dispuse să plătească sume importante pentru a dispune de imaginea lui Delevingne pentru campaniile lor, informează Agerpres. Cara Delevingne și Kate Moss, septembrie 2015 (EPA) În topul 10 al celor mai bine plătite din lume două britanice se aflau pe această listă: Kate Moss, cu venituri de 9 milioane de lire şi Rosie Huntington-Whiteley, cu 8 milioane de lire, potrivit revistei Forbes.

Cara Delevingne a reuşit să le detroneze pe cele două modele, obținând anul trecut venituri de 21.500.000 de lire. Cara Delevingne într-o campanie Burberry (Hepta) Faptul de a fi obţinut să-şi dubleze veniturile faţă de una dintre marile sale rivale, precum Kate Moss, se datorează faptului că Delevingne şi-a diversificat faţetele profesionale. Ea nu se dedică doar defilărilor de modă, ci şi cinematografiei, având propria compania Cara & Co. Cara Delevingne la premiera „Carnival Row”, august 2019 (Hepta) Cara Delevingne este totodată directoare la Harvey White Properties Ltd, o firmă deţinută de tatăl ei. Toate aceste aspecte profesionale au ajutat-o pe Cara să-şi sporească veniturile, potrivit ABC

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments