Cântăreţul Justin Bieber şi soţia sa au lansat un reality-show intitulat „The Biebers”

by Cristian Dobre

Cântăreţul Justin Bieber şi soţia sa, top modelul Hailey Baldwin, au lansat luni pe Facebook Watch, un reality-show intitulat „The Biebers”, în care vor prezenta fanilor câteva aspecte ale vieţii lor cotidiene în contextul pandemiei de coronavirus, relatează EFE.

„Suntem foarte emoţionaţi şi vă urăm bun venit în casa noastră în această perioadă de izolare pentru a vă oferi o privire intimă asupra vieţilor noastre”, a spus cuplul, unul dintre cele mai populare în prezent din lumea spectacolului.

Primul episod din noul show „The Biebers”, intitulat „Lake Day with the Biebers”, este deja disponibil, iar în total vor fi difuzate 9 episoade în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri.

„The Biebers” este lansat la câteva luni după ce Justin Bieber a publicat pe YouTube „Justin Bieber: Seasons”, o altă propunere de reality show, care, în acest caz, se bazează pe procesul de creaţie şi înregistrare a noului său album, „Changes” (2020).

Pe de altă parte, Bieber a anunţat săptămâna trecută că va lansa în scop caritabil vineri, 8 mai, împreună cu Ariana Grande, o melodie intitulată „Stuck with U”, ale cărui încasări vor fi donate luptei împotriva noului coronavirus.

Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, şi Hailey Baldwin, 23 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în noiembrie 2018 la New York.

Prima ştire oficială despre nunta dintre Bieber şi Baldwin a apărut în iulie 2018, când cântăreţul a confirmat pe reţelele de socializare zvonurile potrivit cărora se va căsători cu nepoata actorului Alec Balwin.

Cei doi tineri s-au logodit pe 7 iulie 2018, în timpul unei vacanţe pe care au petrecut-o împreună în Bahamas.

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments