Cântărețul după care Lidia „se topește”

by Cristian Dobre

Lidia Buble este îndrăgostită, până peste cap, de un mare artist! Vedeta i-a dezvăluit numele într-un Story, postat pe Instagram. Cântărețul după care Lidia „se topește” pare să fie și cel care o inspiră în carieră.

Numele Lidiei Buble probabil i-a dus pe mulți cu gândul la marele cântăreț și actor Michael Buble. Bineînțeles, nu este o simplă coincidență, iar faptul că i-a luat numele dovedește cât de mult vedeta noastră îl îndrăgește.

Lidia, îndrăgostită de Michael Buble

Cu ochii săi mariși verzi Lidia pare să fi visat dintotdeauna la Michael Buble. Artista s-a declarat, într-un story postat pe Instagram, topită după câștigătorul a numeroase premii Grammy. Cântăreața noastră s-a filmat în timp ce asculta unul dintre concertele artistului canadian, în vârstă de 45 de ani. La final acesta adresează un „vă iubesc” fanilor în fața cărora se afla pe scenă. De acasă, Lidia i-a răspuns:

„ Și eu te iubesc, mai mult…”

Imediat după, Lidia Buble a venit cu mai multe explicații pentru urmăritorii săi. Ea a spus cât de mult îl apreciază pe Mighael ca artist. Cât despre fizic, l-a asemănat cu unul dintre frații săi. Nu putem spune așadar dacă Lidia visa la Michael Buble ca la un iubit sau ca la un frate. Cert este că pe partea artistică, se topește după el.

„Doamne, nu mai pot după Michael Buble. Deci sunt topită, l-aș asculta efectiv non-stop. Și culmea, chiar seamănă foarte bine cu unul dintre frații mei. Nu ar fi exclus să avem ceva legături.”, a spus Llidia Buble pe Instagram.

Sursa. spynews.ro

Facebook Comments