Cântăreaţa Adele vrea să obţină o diplomă în literatura engleză, la 34 de ani

by Andreea Radu

Cântăreaţa Adele a făcut un anunţ important pentru fanii săi. A mărturisit că va lua o pauză de la muzică, pentru că îşi doreşte să studieze pentru o diplomă de literatură engleză, relatează observatornews.ro. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii, ea a spus: „După turneul din Vegas vreau să obțin o diplomă în literatura engleză”.
„Dacă nu aș fi reușit să cânt, cred că aș fi fost profesor de engleză. Cu siguranță cred că îmi folosesc pasiunea pentru engleză în ceea ce fac. Mi-aș fi dorit să fi mers la universitate și să fi avut această experiență, dar o voi face online cu un tutore.”, a explicat Adele, câştigătoare de Grammy.
Ea a continuat: „Acesta este planul meu pentru 2025, să obţin specializarea”.
Vestea a fost primită cu entuziasm de către fosta ei profesoară de engleză, doamna McDonald, care a avut o reuniune surpriză emoționantă cu vedeta, pe scenă, în timpul unui concert de revenire la ITV UK, anul trecut.
În timpul sesiunii „An Audience with Adele”, cântăreața a fost luată la întrebări de celebrități în interiorul London Palladium, iar actrița din Harry Potter și Love Actually, Emma Thompson, a întrebat-o cine a inspirat-o când era mai mică.

Facebook Comments