Când va reveni Andreea Bălan pe scenă

by Cristian Dobre

După problemele de sănătate prin care a trecut, cântăreața Andreea Bălan nu va putea reveni prea curând pe scenă. Cel puțin așa afirmă surse din apropierea vedetei.
Surse din anturajul artistei au afirmat, pentru wowbiz.ro, că aceasta va fi nevoită să aștepte șase luni până se va putea întoarce pe scenă. „Din ceea ce am înțeles, va fi nevoită să aștepte cel puțin șase luni până se va întoarce pe scenă. Ba chiar mai mult, Andreea nu va avea voie să facă niciun fel de efort cel puțin jumătate de an, nici să cânte nu va avea voie. Nu mai spun de dans, va fi o problemă mult timp de acum înainte. Medicii i-au spus să aibă mare grijă în perioada de recuperare”, a declarat sursa respectivă.
„Andreea voia să stea câteva luni acasă, apoi să revină la concerte. Ea a explicat că ea este cea care are grijă, financiar, de familie și de cei din trupa ei, iar o pauză prea mare îi aduce pierderi materiale greu de suportat. Acum însă, dacă va ajunge pe scenă în iarnă e mare lucru„, a adăugat aceasta. Andreea Bălan a ajuns la spital în cursul zilei de luni, fiind programată pentru naștere prin cezariană. În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook. Andreea Bălan s-a aflat la terapie intensivă. Andreea Bălan a fost vizitată la spital de familie, dar și de fosta ei colegă din trupa Andre, Andreeea Antonescu. Miercuri, 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. Vedeta a făcut și primele declarații despre situația prin care a trecut.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments