Când se va deschide primul hotel din spaţiu. Vizitatorii vor fi serviţi cu mâncare tradiţională spaţială

by Andreea Radu

Dacă îţi faci planuri pentru viitoarele vacanţe şi ai rămas în pană de idei, află că o companie californiană a anunţat că se va deschide în anii următori primul hotel din spaţiu, scrie clickpentrufemei.ro. Vizitatorii vor fi răsfăţaţi cu preparate spaţiale şi vor fi trataţi regeşte de către organizatori. Iată când vor putea pleca în spaţiu primii călători!
Orbital Assembly Corporation, o companie de construcţii spaţiale formată din veterani ai NASA, intenţionează să înceapă construcţia unui hotel, numit „Voyager‟ în anul 2026. Se estimează că hotelul va fi deschis publicului în 2027, iar rezultatele vor întrece toate aşteptările. Staţia Voyager ar urma să se rotească în orbită cu peste 400 de oameni la bord.

Activităţi inedite la bordul staţiei „Voyager‟
Voyager Station va putea găzdui sute de persoane şi va include un restaurant, un bar, un spa, un cinematograf şi o sală de gimnastică. Compania promite că oaspeţii vor fi răsfăţaţi cu activităţi inedite. Spre exemplu, vizitatorii vor fi delectaţi cu preparate spaţiale. Mâncarea oferită va oferi un indiciu către locaţia galactică în care se vor afla. Cum ar fi, îngheţata liofilizată (realizată la -60 de grade), care va fi în meniul restaurantului, va deveni unul dintre felurile de mâncare spaţial-tradiţionale. Oaspeţii se vor putea bucura de activităţi recreative, cum ar fi jocuri de baschet, unde vor putea sări de până la şase ori mai sus, decât pe Pământ.

Cât costă să te relaxezi în spaţiu
Dacă te-am convins să te programezi la o călătorie în spaţiu, află că turiştii care speră să viziteze hotelul, trebuie să urmeze o pregătire pe măsură. Acest lucru se datorează faptului că ei vor trebui să plece de pe Pământ cu nava SpaceX Starship. În prezent staţia Voyager face rezervări, iar cei interesaţi se pot înscrie pe listă. Ţine cont că pentru o şedere de trei zile, vei plăti aproximativ 5 milioane de dolari. Compania speră ca tarifele să devină mai rezonabile în timp. „În cele din urmă ar trebui să coste aceeaşi sumă ca o croazieră sau ca o călătorie la Disneyland‟, a declarat echipa fondatoare.

Facebook Comments