Când se va călugări Gigi Becali. Detaliul care l-ar da de gol pe latifundiar

by Andreea Radu

De-a lungul timpului, Gigi Becali a ridicat mai multe biserici în România, a făcut diverse donații, inclusiv donații consistente mai multor mănăstiri de la Muntele Athos.
Zilele trecute, latifundiarul a fost surprins când predica din Sfânta Evanghelie în strana unei bisericii. Și deși imaginile nu reprezintă o noutate, asta arată că Gigi Becali este tot mai apoape de călugărie. Asta în ciuda familiei sale care nu este deloc de acord cu chemarea sa.
Gigi Becali este însă tot mai aproape de Dumnezeu și o demonstrează și faptul că a citit din Evanghelia lui Hristos, chiar dacă doar preoții diaconii hirotoniți canonic și episcopii au acest drept.
„Ca să nu se clatine pașii mei. D-aia m-ai auzit Tu Dumnezeule, pleacă urechea ta către mine și auzi cuvintele mele. Minunate fă milele Tale, Cel ce mântuiești pe cei ce nădăjduiesc în Tine de cei ce stau împotriva dreptei Tale”, este paragraful pe care Gigi Becali l-a cântat, potrivit Cancan.
Când se va călugări Gigi Becali. „În primul rând, trebuie să am acordul familiei!”
Deși Gigi Becali spune că e pregătit să se călugărească, după ce va lăsa totul în ordine pentru familia sa, tot el mărturisește că ar avea nevoie de acordul celor dragi.
„Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva…
În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a mărturisit, în urmă cu mai multe luni, Gigi Becali.

Facebook Comments