CAMPANIA UMANITARA “STIM DIN TIMP”. STIM DIN TIMP CARE SUNT NEVOILE TUTUROR COPIILOR

by webeditor

Ştim că un bebelaş are nevoie de îngrijiri încă de când se dezvoltă în burtica mamei.
Înţelegem emoţiile intense ale clipelor naşterii, dar şi cele ale primelor zile – saptămâni, luni – de viaţă.
Cunoaştem problemele copilaşilor, cele legate de sănătate şi trebuinţele cotidiene: fizice, materiale, emotive.

Ştim din timp care vor fi necesităţile celor mici şi ştim din timp ce putem face pentru a-i ajuta.

Copilăria lor depinde de noi. Noi: cei care ştim – şi vom acţiona din timp. Nevoile unui copil sunt la fel de inocente precum este el: un pătuţ, un cărucior, scutece, şerveţele urmede, obiecte pentru igienă, hăinuţe, câteva jucării. Astea sunt lucrurile pe care MedLife, cu spijinul colaboratorilo săi şi în parteneriat cu Asociaţia Cetatea Voluntarilor doresc să le asigure tuturor copiilor arădeni, în special celor aflaţi în centre de ocrotire şi leagăne de copii.

Începând cu data de 1 martie 2014, MedLife – spitalul Genesys Arad şi Asociaţia Cetatea Voluntarilor derulează Campania Umanitară “Ştim din timp”, în cadrul căreia se vor aduna donaţii care vor fi ulterior distribuite în centrele de plasament existente pe teritoriul judeţului Arad.
Dorim să asigurăm fiecărui copil susţinerea noastră cu alimente, produse pentru igienă, îmbrăcăminte, obiecte de mobilier, accesorii medicale, rechizite, cărţi şi alte obiecte pentru învăţământ, căruciare, jucării, produse pentru alăptare şi multe altele, în baza vârstei și a nevoilor aferente.

În timp, de la copilărie la maturitate.

Copiii reprezintă viitorul unei comunități, dar viitorul se zidește în prezent.
Prezentul sunt tinerii – stundenți care poate au nevoie de susținere pentru a-și completa formația, sau care încearcă în pofida greutăților materiale să formeze o familie.
Prezentul sunt părinții, cei care au responsabilitatea de a crește și de a educa viitoarele generații, indiferent de greutăți materiale, fizice, sufletești.
Prezentul sunt persoanele în vârstă înaintată – cine nu are un bătrân, să-și cumpere! – care reprezintă pentru orice popor un tezaur de memorie istorică, înțelepciune dobândită prin experiența de viață, sfaturi bune, vorbe de duh.

MedLife Genesys dorește să fie alături de toți membrii ai comunității arădene, pentru a susține dezvoltarea armonioasă și condiții de viață bune la orice vârstă.
Din acest motiv, în cadrul Campaniei Ştim din Timp vom primi donații pentru orice categorie socială, Asociația Cetatea Voluntarilor asumându-și sarcina de a distribui obiectele colectate către cazurile sociale, familiile cu venit scăzut și persoane aflate în nevoie din județul Arad.

Facebook Comments