Campania ”Adoptă o scrisoare” și ”Crăciun pentru bunici” se extinde! Peste 3.000 de copii și 1.500 de bunici vor zâmbi de Crăciun

by Dana B.

Campania ”Adoptă o scrisoare” și ”Crăciun pentru bunici” se extinde! Când lucrurile sunt făcute din inimă bună și cu cele mai frumoase și sincere intenții, valul de bunătate se activează instant și conturează la modul palpabil o minune!

Cum altfel ai putea cataloga amploarea luată de campania ”Adoptă o scrisoare” și ”Crăciun pentru bunici” care, deși inițial își propusese să pună zâmbetul pe chipurile a 1.000 de copii și 500 de bunici”, astăzi se extinde la 3.000 de copii și 1.500 de bunici?

Datorită numărului foarte mare de solicitări am extins campania la 3000 copii și 1500 bunici. Beneficiarii in acest moment sunt din județele Arad, Satu Mare, Vaslui și Timiș. Dacă toată lumea își respecta cuvântul dat, fiecare copil/bunic primește un cadou.

Scrisorile au fost împărțite toate și pt asta trebuie sa le mulțumesc spiridușilor voluntari.

Aștept de la voi confirmările pachetelor asumate in momentul in care le predați/expediați.

Cei ce își doresc sa participe in continuare la aceasta campanie și nu au alocat un copil/scrisoare pot aduce in centrele de colectare rechizite. Fiind atât de multe cerute in scrisori nu cred ca se supara cineva dacă pe lângă cadou fiecare copil primește un ghiozdănel sau câteva caiete. Se pare ca situația rechizitelor e una gravă chiar și la cei ce au primit tot prin intermediul nostru in Septembrie.

Trebuie sa recunosc ca am fost toți copleșiti de succesul acestei campanii dar suntem fericiti ca am reușit într-un timp record sa ne triplam obiectivele.

As putea scrie o carte despre ultimele zile. Va mulțumim, și va rugam sa nu va uitați angajamentele luate!”, este anunțul făcut de inițiatoarea campaniei, arădeanca Alexandra Timar.

Și la cum evoluează campania, avem așa o presimțire că acest ”3.000 și 1.500” va fi mai mult ca sigur depășit!

Poate că tocmai despre asta este Centenarul…

Mai multe despre campania care se dovedește a fi o adevărată fabrică de zâmbete, implicare și bunătate, puteți citi AICI

Facebook Comments