CAMERA DE COMERT, INDUSTRIE SI AGRICULTURA DIN ARAD LANSEAZA CALENDARUL TARGURILOR DIN 2014

by webeditor

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad lansează pentru 2014 – Calendarul târgurilor și expozițiilor, care vor fi organizate la EXPO Arad – cel de-al doilea centru Expozițional, ca mărime, din România.

11 evenimente care tratează cele mai importante domenii de interes vor fi organizate în 2014 de CCIA Arad, instituția devenind astfel punctul de lansare a multor afaceri și venind în sprijinul dezvoltării fiecărui agent economic, indiferend de domeniul de activitate.

Pe lângă evenimente cu caracer internațional devenite deja puncte de reper pentru afaceri de succes din țară și străinătate, CCIA Arad lansează – ÎN PREMIERĂ – pentru județul Arad și zona de Vest a țării, alte patru evenimente noi, create în urma numeroaselor solicitări din partea agenților economici, dar și la sugestia arădenilor.

Fiecare companie care participă la târgurile și evenimentele organizate la Expo Arad găsește, în instituția Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, un partener onest, deschis și gata să-i ofere soluții complete pentru ca prezența la eveniment să se regasească în succesul ulterior al afacerii”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Lista târgurilor și evenimentelor organizate la EXPO Arad este deschisă de cea de-a VI-a ediție a târgului de nunți – PETRECERI DE VIS – care va fi organizată în perioada 21-23 februarie. Luna martie este luna dedicată construcțiilor și instalațiilor. CONFORT CONSTRUCT & INSTAL, 20-23 martie, aflat anul acesta la cea de-a XX-a ediție a devenit deja un eveniment cu tradiție pentru serviciile de profil din România.

Între 9 și 11 aprilie, așa după cum v-a obișnuit în ultimii șase ani, REECO va organiza, la Complexul EXPO Arad, salonul dedicat energiilor regenerabile – ENREG.

Prima premieră a anului la capitolul evenimente, va fi Targul de vânătoare și pescuit, care se va lansa, alături de Gardenia și Estival sub un brand nou denumit – TÂRGUL PRIMĂVERII.

TÂRGUL PRIMĂVERII, organizat între 24-27 aprilie, va fi punctul principal de interes pentru arădeni, care vor găsi la EXPO Arad flori, ustensile de gradinărit, cele mai noi oferte de turism, precum și cele mai importane noutăți dedicate pasionațiilor de vânătoare și pescuit.

În perioada 9 – 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad lansează, în premieră, târgul internațional pentru educație și locuri de muncă – EDU 2 JOB. Prima ediție a acestui eveniment va reuni principalii actori din cele două domenii complementare: educație și locuri de muncă.  Organizatorii preconizează pentru EDU 2 JOB un succes garantat, încă de la prima ediție.

Seria evenimentelor în exclusivitate organizate de CCIA Arad se continuă cu un salon dedicat nou-născuțiilor, copiilor între 0-10 ani și viitoarelor mămici, sub numele UNIVERSUL COPIILOR. Evenimentul va fi organizat în perioada 13-15 iunie, trei zile pe parcursul cărora vizitatorii se vor bucura de multitudinea de oferte pregătite de expozanți și locul de joacă destinat copiilor. De asemenea, aceștia pot paticipa la diverse workshop-uri și concursuri cu rol educativ și recreativ.

Pentru a da o notă completă evenimentului, în aceași perioadă, 13-15 iunie, CCIA  va organiza cea de-a XXI-a ediție a Târgului internațional de transporturi profesionale, servicii conexe, accesorii auto și tuning, Transport-Ar. SALONUL AUTO va dezlănțui cai putere ai mașinilor de raliu, decibelii boxelor și motoarelor inconfundabile ale mașinilor de drift.

Prima lună de toamnă aduce unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de CCIA Arad: târgul internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje: AGROMALIM, 11-14 septembrie, aflat anul acesta la cea de-a XXV-a ediție. AGROMALIM a trecut testul timpului și a reuşit să îşi reconfirme, an de an, statutul de eveniment emblematic pentru agricultura românească şi europeană.

Luna lui Brumar este dedicată protejării mediului înconjurător. Cea de-a XII-a ediție ECOMEDIU se anunță de pe acum a fi una cu un răsunet european. Târgul internațional de mediu, 15-17 octombrie, va prezenta arădenilor o expoziţie cu standuri atractive, însoţită de un program complex de conferinţe şi dezbateri susţinut de experţi români şi internaţionali.

Ajuns anul acesta la ediția XXI, Târgul Internaţional de Medicină – AR-MEDICA se va desfășura anul acesta în perioada 6-8 noiembrie. Succesul de anul trecut al evenimentului și aprecierile internaționale asupra salonului Beauty au confirmat organizatorilor importanța evenimentului de mare notorietate pentru industria medicală. Pentru 2014, organizatorii anunță numeroase surprize și noi teme de dezbatere.

Calendarul târgurilor este încheiat de un nou eveniment, organizat între 4-7 decembrie –  TÂRGUL DE IARNĂ. Acest eveniment nu este o premieră pentru Expo Arad însă se va renaște sub un nou concept care așteaptă arădenii cu multe surprize și evenimente de divertisment.

Facebook Comments