Călin Geambașu, acuzat că și-a bătut crunt mama

by Dana B.

Călin Geambașu și-a bătut crunt mama. Deși a evitat să își pună băiatul într-o lumină proastă, într-un final, Cristina Geambașu a rupt tăcerea. Primele declarații cutremurătoare au venit din partea surorii lui Petre Geambașu.

În 2001 , Cristina Geambașu a primit o bătaie soră cu moartea din partea fiului ei. Mătușa artistului, Mariana, a făcut mărturisiri dureroase despre familia ei. În urmă cu doar câteva zile, Călin Geambașu și-a acuzat mama de agresiune.

„Nu trebuia sa se ajunga în situatia asta. Doamne, ce l-a determinat sa zica asa ceva? A fost un copil dorit, ea a mai pierdut o sarcina. Îl mai certa, făcea și multe boroboate.  Cand era la școala, mereu îi chema. Facea tot felul de prostii, nu copilarii erau si lucruri grave. Il mai bateau, dar făcea si rele.  Din cate aud el are niste dosare. Înregistreaza tot. Nu stiu de ce face asta, el zice ca pentru ca a fost batut cand era mic. E diabolic, ce să mai zic. Nimic nu i-a lipsit. El zice ca bunica lui e mama lui.  Ar trebui sa mearga la un psiholog, să nu-i fie rușine. Nici nu poți sa-i spui asa ceva. El zice ca nu e nebun. Petrică se duce și acum cu el la joaca (n.r – Cu David, fiul lui Calin), in parc, îl duce la școala. E foarte atasat de el. Il zice mereu sa mearga la ‘bicu’. Nu stiu, Calin zice ca tatal sau nu se vede cu David, dar Petrica îl duce peste tot.  Calin i-a zis lui Petrica sa o indeparteze pe Cristina. Acum, înainte să apară, i-a dat mesaj, mi-a aratat Petrica, ‘tati meu, îndeparteaza pe cine trebuie, sa fim doar noi, nu ai facut asta, sa te bucuri de ce urmează’. „Nu am vrut să se ajunga aici, dar s-a ajuns prea departe. Petrica și Cristina nu ar fi vrut sa zic asta. A avut o problema la ochi si s-a dus la spital. Asistenta i-a zis sa astepte, dar dupa un timp si-a pierdut rabdarea si a intrat peste asistenta in cabinet.  A batut-o, i-a distrus cabinetul, a venit poliția. Vai, ce a fost acolo. Cristina il scotea din rele de cele mai multe ori.

La un moment dat, a intrat în casa, era transfigurat. A intrat în hol și a zis: ‘Unde sunt nenorocitii aștia’. L-am intrebat ce s-a intamplat si a zis ca a venit sa vorbim. A luat-o la pumni, la picioare. Așa bataie n-am vazut in viata mea. M-a lovit si pe mine. Ea s-a ingenunchiat la picioarele lui, Caline, termină, termină. Până nu s-a saturat de bataie nu s-a oprit. Cand am ridicat-o pe Cristina era plină de sânge Dar nu s-a potolit, s-a dus in sufragerie, a spart masuta de sticla, a luat o vaza si a aruncat in vitrina, a rupt dulapul.  Cand a venit Petrica si a vazut-o pe Cristina s-a speriat. I-am zis ca a fost Calin, ca nu-l cunosteai ce figura avea, de nebun. In 2001 s-a intamplat asta. Petrica a inregistrat toata scena asta. E filmată. Pentru că știa ca o sa minta.”, a declarat matusa lui Calin, Mariana, sora lui Petrica Geambașu.

„L-am implorat să nu mă mai lovească”

Cristina Geambașu a confirmat spusele cumnatei sale, ba mai mult a povestit cum a inceput cosmarul. „L-am implorat să nu mă mai loveasca. Nu știam ce s-a întâmplat. Mă durea. Mama era in camera de dincolo. Nu voiam sa afle. V-am arătat filmarea de atunci. Se vede pe filmulet ca a distrus mobila.  Daca vreti sa ma credeti, va zic pe cuvantul meu de onoare, eu nu stiu de ce am primit acea bătaie. Nu l-am intrebat niciodata. Probabil este vorba despre acelasi discutii pe care le-a tot repetat.  Ura asta s-a adunat din momentul in care a inceput sa-si castige banii singur, de la „Scoala Vedetelor”, de cand a devenit independent. Cand se credea mai mare decat era de fapt.  Eu am stat foarte mult singura cu el, am avut rol de mama și de tata. Calin a fost un copil mai zburdalnic. Eu l-am scos din toate prostiile pe care le facea. Pe la 19 ani mi-a spus, sincer a fost, am crezut ca a fost o gluma. Mi-a spus atunci ca il cunosc atat de bine încât si-ar dori sa mor. Eu cred ca de aici a pornit ura si a vrut sa ma indeparteze.  Vrea sa ma indeparteze de copil pentru ca el spune ca sunt proastă. El imi zice mie CO2, la inceput imi zicea Cristina. Mama ii zicea mamei mele. Cand a inceput scoala, ii auzea pe colegi cu „mami” si „tati” și a început si el sa-mi zica asa. Mai tarziu imi zicea Sherlock Holmes, pentru ca reuseam sa-l prind cu orice, apoi m-am transformat in 112, dar cand si-a dat seama ca e de bine a schimbat din nou. Apoi mi-a zis CO2, iar copilul lui imi zice „Codoi”. CO2, de la Elena Ceausescu, era o gluma pe vremuri cand in loc de CO2 a citit „CODOI”, a declarat Cristina Geambașu la WOWbiz, Kanal D.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments