CALIN ABRUDAN: „II RECOMAND MASCARICIULUI SA GANDEASCA POZITIV. SE APROPIE SFINTELE PASTI”

by Cosmin Mihuta

Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, îi recomandă preşedintelui PDL Ineu să se consulte cu colegii săi care reprezintă partidul în Consiliul Local al oraşului „înainte să vorbească prostii în conferinţele de presă”.

Abrudan a declarat că absolut toate lucrările care au loc în Ineu se desfăşoară în cadru legal iar taxa de salubrizare a crescut din cauza reprezentanţilor PDL care au desfiinţat groapa de gunoi. „Vreau să-i transmit acestui măscărici că, dacă tot se află în concediu paternal, presupun că are destul timp încât să se consulte cu colegii săi pedelişti din Consiliul Local Ineu, care au votat toate proiectele pe care acesta le critică. În ceea ce priveşte taxa de salubrizare, ţin să-i reamintesc măscăriciului că prietenii săi de la PDL au desfiinţat groapa de gunoi a oraşului şi tot prietenii săi pedelişti, care sunt majoritari în cadrul societăţii Eco Ineu, au hotărât majorarea respectivei taxe, pentru că, acum, gunoiul trebuie transportat până la Arad, la depozitul ASA, cu costuri pe măsură”, a declarat Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu.

În final, Abrudan i-a cerut preşedintelui PDL Ineu să gândescă pozitiv, mai ales că se apropie Sfintele Paşti. „Îi recomand măscăriciului să se gândescă la aducerea de bani în oraş, pentru că pedeliştii lui ne-au băgat în datorii cât au condus Ineu. Şi, în general, să gândescă pozitiv, că se apropie Sfintele Paşti”, a declarat Abrudan.

Facebook Comments