Câine salvat de pompieri, la Ineu

by Adrian Pavel

Bilanțul misiunilor zilei de miercuri, 28 decembrie 2022.

🚨În ultimele 24 de ore echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat 32 de misiuni și intervenții.

🚑Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 26 de solicitări.

🔥Pompierii militari ai Detașamentului Sebiș au intervenit prompt pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de evacuare a fumului la o casă din localitatea Dezna, lichidând incendiul in limitele găsite fără a se propaga la acoperiș, iar pompierii Detașamentului Ineu au acționat prompt pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un stivuitor aflat în hala unei societăți comerciale din localitatea Șicula.

🐶 De asemenea, deoarece fiecare viața contează, salvatorii Detașamentului Ineu au intervenit cu autospeciala descarcerare grea și un echipaj de deblocare salvare în orașul Ineu pentru eliberarea unui cățel căzut într-o gură de canalizare.
După aproximativ 15 minute câinele a fost eliberat în siguranță.

👨‍🚒 Totodată, pompierii arădeni au desfășurat alte 3 misiuni în sprijinul comunităților, cum ar fi: verificări ale concentrației de oxigen din secțiile ATI și un exercițiu cu forțe și mijloace la Spitalul Municipal Arad.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Facebook Comments