Cadou de la Falcă, pentru arădeni: Noroi la tot poporul

by Cosmin Mihuta

Să tot fie vreo 5-6 ani de când primarul nostru iubit, Gheorghe Falcă, ne vorbește despre regenerare urbană. La câteva luni, când rămâne în pană de idei, primarul Falcă reîncălzește această ciorbă numită regenerare urbană, promițând că va moderniza zonele dintre blocuri. Numai că arădeni, de ani de zile, au rămas cu vorbele. Iar acest lucru se poate vedea la o vizită prin cartierele arădene, unde numai regenerare urbană nu avem. În afara locurilor de parcare amenajate în mai multe zone, pentru a aduce bani la buget, nu de dragul arădenilor, Primăria Arad nu a făcut nimic pentru a reabilita curțile blocurilor.

Un arădean a postat pe facebook imagini cu noroaiele primite „cadou“ din partea Primăriei Arad și în această primăvară, cu apa care stă prin curțile blocurilor, semn că și canalizarea pluvială e la înălțime. „MOCIRLACA ep. 2 sau Techirghiol de Arad!!! Doar ca nămolul tămăduitor este un noroi jegos plătit prin impozite si taxe.. Impozite mari plătite pe mașini parcate în Mocirla!!! Oare primăria și Nea Ghiță Falca s-o fi gândit ca dacă nămolul face bine la reumatism… Mocirla face bine la roți și la direcția mașinilor rupte prin gropile orașului Arad!!! Hmmm… Cam empiric Nea Ghiță, nu crezi?! Sau chiar vrei sa ne întorci înapoi cu 100 de ani???“, scrie arădeanul Valentin Morocz, pe pagina sa de Facebook.

Imaginile de mai jos, postate pe aceeași pagină, spun totul despre succesul proiectului de regenerare urbană de care ne tot vorbește Gheorghe Falcă. Probabil, așteaptă campania electorală, să se apuce de lucru, doar, doar mai ia ceva voturi.

Facebook Comments