Cadou de la Bibarț pentru arădeni, de Moș Nicolae: Se majorează tarifele în piețe

by Cosmin Mihuta

Primarul Bibarț s-a tot gândit ce cadou să ne facă de sărbători, în preajma lui Moș Nicolae. Nu vă gândiți la vreo investiție, la vreun proiect pe fonduri europene sau măcar guvernamentale. Pentru asta îți trebuie… era să spunem minte, dar și domnul Bibarț (are) minte. Cum ceva pentru modernizarea orașului n-a știut să găsească, Bibi s-a gândit să mai majoreze ceva tarife, taxe. Alea locale sunt deja la un nivel maxim, printre cele mai mari din țară. Așa că au mai rămas unele taxe ale instituțiilor din subordine, de exemplu SC TOP, care administrează piețele din municipiu.

La transparență a fost depus un proiect privind aprobarea ajustării tarifelor pentru serviciile prestate de SC Târguri Oboare și Piețe SA Arad. Ce frumos sună, ajustare, când de fapt 99 la sută dintre tarife cresc, iar restul de 1 la sută rămân la fel. O măsură menită probabil să îngroape definitiv micii producători care vând în piețele arădene și care și așa o duc de pe o zi pe alta.

Asta e politica liberală promovată de Bibi, tăietorul de brazi, care în loc să sprijine producătorii, să lupte pentru ca arădenii să poată consuma produse autohtone, sănătoase, s-a gândit să salveze bugetul local pe spatele acestor oameni care muncesc de dimineața până seara pentru produsele pe care le vedem noi în piețe.

Vedeți mai jos noile tarife propuse de primarul Bibarț:

584 Top tarife noiembrie 2021

Facebook Comments