Cadetele CSM-ului arădean aduc prima medalie în acest an

by Sorin Haut

Secţia de tenis de masă a CS Municipal Arad a obţinut, în weekend, o primă medalie în acest an. Mai exact, echipa feminină de junioare II (cadete, 13-15 ani) s-a ales cu bronzul la Campionatul Naţional pe echipe de la Buzău, rezervat acestei categorii de vârstă. În concursul din Crâng, cadetele CSM-ului arădean au obţinut următoarele rezultate:

3-0 cu Dumbrăviţa II, 3-1 cu Buzău II şi 1-3 cu Bistriţa (toate în grupă); 3-1 cu Craiova, în optimi; 3-1 cu Mediaş, în sferturi şi 2-3 cu Slatina, în semifinale. Andreea Craiu, Alesia Sferlea şi sârboaica Sara Radak au format echipa CSM Arad, medaliată cu bronz naţional.

Un concurs greu, dar fetele au jucat bine şi şi-au făcut treaba. Craiu şi Sferlea, născute 2007, sunt în primul an la această categorie, iar fetiţa din Serbia, născută 2006, a jucat pentru prima oară la noi, deci a fost şi puţină presiune pe ea. Sunt mulţumit, este prima medalie pe acest an, ne pregătim în continuare pentru alte rezultate bune”, ne-a declarat antrenorul echipei arădene, Cristian Dodean. Săptămâna viitoare urmează CN rezervat juniorilor I, de la Câmpulung.

Facebook Comments