Cad ornamentale de pe clădiri, pe strada Mețianu! Polițiștii locali au împrejmuit zona

by Florian Popa

În legatură cu incidentul care a avut loc în urmă cu puţină vreme pe strada Meţianu nr 14, Primăria Municipiului Arad face următoarele precizări.  

Poliţiştii Locali din cadrul Serviciului  de Ordine Publică şi Circulaţie din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad au intervenit în cel mai scurt timp. Aceştia au asigurat şi au împrejmuit zona pe strada Meţianu nr. 14 unde au căzut bucăţi de ţiglă de pe acoperiş, câteva ornamente şi fragmente de tencuială de pe faţada imobilului situat la această adresă. Prin Serviciul Dispecerat şi Monitorizare  a fost anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a interveni şi pentru a remedia cât mai urgent problema. 

Primăria Municipiului Arad trage încă o dată un semnal de alarmă în legătură cu necesitatea intervenţiilor imediate în cazul imobilelor care din cauza avansatei stări de degradare constituie  adevărate pericole pentru cetăţeni. Este foarte important ca toţi proprietarior să înţeleagă că responsabilitatea întreţinerii imobilelor le aparţine în totalitate. 

Municipalitatea este, în continuare, dispusă să devină partener cu deţinătorii acestor proprietăţi, mai ales în cazul imobilelor unde deţine la rândul ei cotă parte. Din păcate intenţia municipalităţii de a demara lucrări de refacere a faţadelor în cazul unor imobile s-a lovit de refuzul celorlalţi proprietari. Aceştia fie din considerente financiare, fie din total dezinteres s-au opus vehement realizării acestor lucrări.  

Vă remintim că Primăria Muncipiului Arad acordă o  scutire de la plata impozitului timp cinci ani, celor care îşi reabilitează imobilele. 

 

Facebook Comments