Cabinet de Istorie la Școala Gimnazială Apateu, un proiect inițiat de Cetatea Voluntarilor Arad

by Florian Popa
Ce poate face un director de școală de la țară? Ce nu fac alții la oraș!
După ce sălile Școlii Gimnaziale Apateu pot fi numite de fapt studiouri digitale, acum elevii se pot bucura și de un cabinet de istorie atrăgător, care cu siguranță va dezvolta imaginația și pofta de învățare a celor mici.
Cabinetul de istorie este dotat cu tehnologie de ultimă generație: Display interactiv de 65 inch (cu touch, conectivitate wireless, software educațional), laptop, cameră web pentru videoconferință. Display-ul interactiv poate fi utilizat atât în cadrul lecțiilor cu elevii la clasă cât și pentru activitățile online, poate folosit și ca și tablă de scris, pentru proiecții de pe laptop, desene, etc.
“În cabinetul de istorie se vor desfășura în primul rând lecțiile la disciplina istorie, dar și la alte discipline precum și alte activități educaționale ce au loc în cadrul școlii.
Utilizarea display-ului interactiv va elimina vestita cretă și va asigura digitalizarea procesului educațional.
Totul este posibil cu voință și implicare! Mulțumim sponsorilor Aniela Mladin si toată echipa de la Guala Pack Nadab și Ucu Dima, Glasspandoor – totul pentru casa ta“, transmit reprezentanții Asociației Cetatea Voluntarilor Arad .

 

Facebook Comments