Ca-n vacanţă, în ultima etapă! CS Mioveni – UTA 3-0

by Sorin Haut

UTA era de mult timp cu gândul la vacanţă, iar meciul din ultima etapă, de la Mioveni, a fost parcă o pedeapsă pentru majoritatea purtătorilor de tricou roş-alb (n.n. mulţi, probabil, cu bagajele deja făcute). Utiştii nu s-au omorât cu firea nici astăzi, într-un meci decis după primele 45 de minute. Herghelegiu, cu o dublă semnată în minutele 35 şi 42 şi Măzărache, în minutul 18, au stabilit scorul pauzei, 3-0, tabela menţinându-se neshimbată până la final.

Cu multe absenţe, UTA a fost victimă sigură în fieful argeşenilor şi doar norocul a făcut să scape doar cu trei goluri încasate. Aşa se încheie un nou sezon dezamăgitor, echipa arădeană urmând să se claseze, la finalul campionatului, foarte probabil în a doua jumătate a ierarhiei. Mai mult, riscă să fie depăşită chiar în ultima etapă de rivala ASU Poli, ce are mâine meci acasă, cu Metaloglobus.

Cu doar o victorie în ultimele 10 meciuri din actuala stagiune, Bătrâna Doamnă termină în genunchi Liga a II-a. Aflat la ultimul meci în postură de antrenor al UTA-ei, Cristian Păcurar a început partida în formula: R. Zamfir – Al. Manea, El Hasni, Şeroni, I. Gavrilă – Ivan – Costin, Melinte (68 Crăciun), Neagu,  Copaci (46 Miculescu) – D. Popa (59 Oroian).

Fără un nucleu solid de jucători şi cu câţiva tineri prea cruzi pentru Liga a II-a, e clar că e nevoie din nou de o reconstrucţie, iar promovarea pare un obiectiv îndepărtat. „Gyuszi” Balint va avea o misiune grea la Arad şi prima surpriză, ce-i drept neplăcută, va fi în septembrie, când se va convinge că noul stadion e un şantier de toată frumuseţea şi nimic mai mult.

 

Facebook Comments