Ca la olteni, la nimeni! Gyuszi Balint a fost demis după victoria din derby

by Sorin Haut

După doi ani și jumătate la UTA, Laszlo Balint a avut un mandat fulger la CS Universitatea Craiova. Gruparea din Bănie a anunțat că a ajuns la un acord cu tehnicianul brașovean pentru rezilierea contractului, după doar șapte meciuri, în care a bifat două victorii, 3-0 cu Vllaznia, în Conference League și 2-1 cu FCU Craiova, în Superligă, derby disputat chiar duminică. Fostul tehnician al „Bătrânei Doamne” semnase cu oltenii după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, iar Mihai Rotaru i-ar fi plătit 26 de mii de euro pentru a-i face loc lui Mirel Rădoi.

Anunțul Universității Craiova

„OFICIAL | Mulțumim, Laszlo Balint!🤝

Universitatea Craiova și domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăți în jurul orei 17:00. Forza Știința!

Și nu uitați că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forțăm calificarea, în premieră de la revenirea Științei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League”, apare pe pagina de Facebook a celor de la Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi, noul antrenor al Universității Craiova

Echipa din Bănie va fi preluată de Mirel Rădoi, iar primul meci al acestuia pe banca Universității Craiova va avea loc joi, 11 august, ora 20.30, în turul trei preliminar al Conference League. Oltenii au pierdut cu 1-0 prima manșă (0-1) cu ucrainienii de la Zorya Luhansk, astfel că fostul selecționer va avea o misiune dificilă în primul său meci în „alb-albastru”. Mirel Rădoi va semna un contact valabil două sezoane și va încasa la formația din Bănie 17.000 de euro pe lună, cu 4.000 mai mult decât lua Laszlo BBalit.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate