Bustea dă trezirea în tabăra UTA-ei: “Să ne adunăm, avem treabă la Mioveni”

by Sorin Haut

UTA a arătat rău în primele două meciuri din play-off şi din nouă puncte posibile acasă a scos doar un punct, irosindu-şi astfel cu seninătate avantajul de dinaintea sprintului spre Liga 1. În ciuda evoluţiilor slabe ale echipei, Cristian Bustea consideră că „Bătrâna Doamnă” rămâne la mâna ei, dar de acum a venit vremea faptelor şi mai puţin a vorbelor. Utiştii trebuie să demonstreze în iarbă că merită să promoveze, iar până acum nu au făcut-o:

”Din păcate, nu am câștigat nici cu Petrolul, dar cred că este un punct care va conta. Va conta și nu avem decât să mergem la Mioveni cu încredere. Încă suntem pe primul loc, la două puncte de locul doi, dar în acest moment sunt importante punctele și trebuie să le luăm. Toate meciurile sunt ca niște finale, deci trebuie să câștigăm cel puțin două din ele. Atmosfera este ok în vestiar. Băieții trebuie să stea cu capul sus, pentru că de aceea suntem pe primul loc.

Noi am reușit mereu să ne ridicăm, împreună cu Mister. Trebuie să ne adunăm până luni, pentru că avem treabă. Trebuie să câștigăm luni și după aceea să vorbim. Nu ne vedem nicăieri, în Liga 1, trebuie să ne revenim fizic. Suprafața sintetică te încarcă foarte tare. Luni sper să facem o figură frumoasă”, a declarat Cristian Bustea la DigiSport, după 1-1 cu Petrolul.

UTA a avut cinci puncte avans față de următoarea clasată înaintea startului play-off-ului, dar acum mai are doar două puncte peste locul 2, Turris Oltul. UTA mai are de jucat cu CS Mioveni din deplasare, cu Rapid, la Arad, și cu Campionii FC Argeș, la Pitești.

Facebook Comments