Speranţe pentru fanii UTA-ei: “Meciurile fără spectatori, soluţie pentru moment”

by Rusu Flavius
Please follow and like us:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat, vineri, că organizarea meciurilor fără spectatori este doar o soluţie pe termen scurt, reprezentând o stare de urgenţă.

„În momentul de faţă suntem sub incidenţa unui protocol medical din data de 15 mai. Cluburile profesioniste din România, şi mă refer la cele din Liga I şi o parte din Liga a II-a, sunt deja în cantonamente şi respectă acest protocol medical, astfel încât vrem să demonstrăm că putem să ne ţinem de acest plan, aşteptând permisiunea ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective.  Apoi urmează meciuri amicale, o altă etapă, ca apoi în 13 iunie să putem să începem competiţia, fără spectatori, bineînţeles, în primă fază.

Pentru noi, meciurile fără spectatori reprezintă o stare de urgenţă. Ceea ce înseamnă că este o soluţie doar pe termen scurt şi nicidecum o soluţie viabilă pentru viitorul fotbalului”, a declarat Răzvan Burleanu în cadrul evenimentului online ReStart Sport Summit, organizat de fostul baschetbalist Virgil Stănescu.

Se revine pe stadioane, în play-off-ul Ligii a II-a?

Aşadar, suporterii UTA-ei şi dar şi al celorlaltor echipe angrenate în play-off-ul Ligii a II-a, programat să debuteze pe 4 iulie, pot spera la relaxarea măsurilor de acces în stadion. UTA ar profita din plin de revenirea fanilor în tribunele de pe Motorul, mai ales că va juca trei din cele cinci jocuri pe teren propriu.

Iar suporterii arădeni, se ştie, fac o atmosferă deosebită pe arena din Aradul Nou, aducându-şi din plin contribuţia la parcursul aproape perfect al favoriţilor, în meciurile de acasă.

Facebook Comments