Bunicul Luizei: Fata a fost luată de fiul lui Gheorghe Dincă și dusă la Arad

by Florian Popa

Bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute din Caracal, vine cu o ipoteză incredibilă. Acesta susține că nepoata sa ar fi fost luată de băiatul lui Dincă și dusă la Arad. Avocatul Tonel Pop a declarat că împreuna cu familia fetei încearcă să o identifice pe Luiza în Italia și că în zilele următoare o să înceapă căutarile și în Germania.

“Se fac investigații și de către noi în Italia. O să ne extindem și pe Germania. Dincă este plin de complici pe care îi protejează, în frunte cu familia lui. A făcut foarte multe lucruri dar multe nu le-a făcut singur și are multe altele de care nu îl întreabă nimeni. De ce nu îl întreabă pe cine a omorât și dus la lizieră? Este o altă persoană, avea cercei, alte accesorii, obiecte de îmbrăcăminte față de Luiza. De noi a fost ascuns că în lizieră s-au găsit accesorii care nu aparțin Luizei”, a spus Tonel Pop, la România TV.

În acelaşi timp, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, spune că Luiza este căutată şi în străinătate.

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu,  originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal.

Copila ar fi împlinit 16 ani pe 15 septembrie, însă, la aproape două luni de la dispariția sa, anchetatorii nu au reușit să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu trupul său. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, o fată de 18 ani. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Ieri, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare. Luiza Melencu s-a născut pe 2 decembrie 2000.

Sursa: cancan.ro

Facebook Comments