Bro Rom – manechine de croitorie, mese de călcat, tipare… tot ce îți trebuie pentru atelierul tău

by Andreea Radu

Cererea pentru articole vestimentare unice, de înaltă calitate, este destul de mare. Oamenii s-au săturat să achiziționeze haine ieftine, cu măsuri nepotrivite, care se uzează după câteva spălări. Astfel că, dacă ai decis să îți deschizi propria ta afacere în domeniul confecțiilor și textilelor, ai toate șansele să reușești.

Dincolo de mașina de cusut, cea de brodat și cea de surfilat, ai nevoie și de alte produse pentru a da startul micului tău atelier. Dintre acestea, un rol deosebit în reușita business-ului îl joacă manechinele de croitorie, reglabile de preferat, mesele de călcat profesionale și tiparele de croitorie.

Toate aceste produse, pentru a-și dovedi utilitatea, trebuie să fie de calitate și este necesar să fie alese cu grijă, dintr-un magazin de renume. Noi recomandăm Bro Rom, companie ce oferă de peste 15 ani mașini de cusut și brodat performante, precum și soluții complete pentru afacerile ce activează în acest frumos domeniu.

Bro Rom – nu doar mașini de cusut, ci și manechine de croitorie, mese de călcat, tipare și accesorii

Companie românească cu capital privat, Bro Rom este dealer autorizat pentru producătorul Brother – unul dintre cei mai mari jucători pe piața internațională a mașinilor de cusut și brodat. Pe lângă mașinile de cusut (cusut și surfilat, brodat, cusut și brodat, surfilat etc.) în portofoliul Bro Rom se găsesc și alte mărci de renume, cum ar fi Kansai, Pegasus, Siruba, ASS, Strobel și alții.

În ceea ce privește restul echipamentelor necesare, pe cusutsibrodat.ro se găsesc atât mese de călcat profesionale, cât și manechine de croitorie, foarfeci, cuttere, ațe și ace, articole de mercerie și altele – practic, tot ce ai nevoie pentru un atelier. Dacă, de exemplu, vrei să achiziționezi un model rezistent de manechin de croitorie (bust de croitorie), atunci la Bro Rom găsești cu siguranță produsul dorit, la un preț accesibil.

În ceea ce privește mesele de călcat, acestea se găsesc în mai multe variante – de la modelele simple cu absorbție și suflante, la stații de călcat cu mese și generatoare incluse. Astfel că, fie că vrei un bust de manechin, un nou set de ace sau o masă de călcat performantă, știi de unde să începi căutările.

De ce să achiziționezi manechine de croitorie?

Manechinul de croitorie este esențial pentru buna desfășurare a activității dintr-un atelier, acesta având rolul de a ajuta în realizarea unor articole vestimentare mai complexe. Pe piață se găsesc două mari tipuri de astfel de produse: manechine de croitorie reglabile și clasice.

Desigur, un manechin de croitorie reglabil are multiple avantaje. În primul rând, acesta permite modificarea măsurătorilor în funcție de caracteristicile fizice ale celui ce dorește să achiziționeze produsul, așadar, șansele ca articolul creat să se potrivească încă de la prima probă sunt mari.

De asemenea, manechinul de croitorie, reglabil sau clasic, este un real ajutor în conceperea unor haine cu croieli complexe, cum ar fi splendidele rochii de mireasă. Și nu este util doar în crearea hainelor, ci le prezintă clienților într-un mod plăcut. Important! În orice atelier trebuie să existe diferite manechine de croitorie, de la cele de damă, la cele de bărbați și cele de copii.

De ce să achiziționezi mese de călcat profesionale?

Motivul pentru care o masă de călcat profesională este o alegere bună este simplu: eficiența. Orice produs din categoria meselor de călcat profesionale este special conceput pentru a garanta fiabilitatea și rezistența, fie că vorbim de unul simplu, sau de unul complex, întâlnit sub numele de stație de călcat.

De regulă, majoritatea modelelor profesionale de mese de călcat sunt pliabile și au înălțime reglabilă, fiind astfel ușor de manevrat și depozitat. Apoi, vin cu o dimensiune a mesei de lucru destul de mare și au suport pentru fier de călcat universal, iar picioarele sunt acoperite cu un material anti-alunecare, pentru evitarea accidentelor.

Pentru ateliere de dimensiuni mai mari, se recomandă modelele de mese de călcat cu aspirație și suflante, echipate cu suport pentru generator cu aburi. Un astfel de model este Battistella Zeffiro Chromium Plated – o masă de călcat profesională pliabilă, cu alimentare 220 V, dimensiune a mesei de lucru de 1200×430 mm, înălțime reglabilă 75-101 cm, motor de aspirație 30 W și motor de suflantă 30 W, echipată cu suport pentru generator de aburi.

Alege produse de calitate și bucură-te de rezultate excelente, pe termen lung!

 

 

Facebook Comments